kralj jesenskih ormara

Vrijeme je kao stvoreno za balonere, a Hailey Bieber ima vrlo zanimljiv model

29.10.2023 u 10:19

  • +2

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Mogućnost balonera da se prilagodi različitim stilovima i prigodama čini baloner omiljenim komadom u našim ormarima. Najjednostavnije kombinacije učini neodoljivo chic, a Hailey Bieber poigrala se modelom kakav bismo rado imale u ormaru

Prijelazno razdoblje najčešće je puno kreativnih outfita u kojima se igramo slojevitošću. Modne igrice rado igra Hailey Bieber koja svojim statusom it djevojke često inspirira mnoge dame pri slaganju stajlinga, a to je učinila i jučer prošetavši Los Angelesom u upečatljivoj kombinaciji.

26-godišnja manekenka pokazala je svoje duge noge u crnoj mini haljini, ali zvijezda ovog outfita nije mala crna haljina, već upečatljivi kratki baloner!

Dramatični oversized baloner maslinaste boje zavezala je u struku, a cropped kroj dao je kombinaciji vrlo urban i cool izgled. Ujednačenost proporcija postigla je chunky visokim čizmama crne boje, a u istom stilu bila je i crna kožna torbica koju je nosila u ruci.

Kombiniranje golih nogu, visokih čizama i balonera u svijetu mode nije rijetko, a Hailey oduvijek voli nositi ležerne, a cool kombinacije poput ove.

  • +11
Smeđe kožne jakne i baloneri Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo