hailey bieber

Ove cipele postaju opsesija modnih ovisnica, a tek su izašle s pista

24.10.2023 u 18:15

  • +2

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Bionic
Reading

Manekenka Hailey Bieber prva je u javnosti nosila nove Guccijeve slingback cipele, a one će, prema svemu sudeći, ubrzo zaluditi modni svijet

Hailey Bieber bila je jedna od onih gošći koje su baš svi zapazili na proslavi 43. rođendana Kim Kardashian, a jedan komad posebno se isticao u njezinom otmjenom stajlingu.

Jedna od najutjecajnijih trendseterica s ponosom je među prvima nosila najnovije Guccijeve cipele, a one imaju sve potrebno da postanu prava opsesija fashionistica diljem svijeta. Za njihov dizajn zaslužan je novopridošli kreativni direktor kultne talijanske modne kuće, Sabato de Sarno, a predstavio ih je prije svega nekoliko dana na reviji za proljeće-ljeto 2024. u Milanu.

Riječ je slingback modelu boje trešnje i visokog sjaja, a Bieber ga je uparila sa Saint Laurentovom torbicom iste boje. Ovi elegantni modni dodaci uspješno su zaokružili stajling koji je sama definicija njezinog novog stila, orijentiranog na minimalističke i elegantne komade s notama tihog luksuza.

Naime Bieber je nosila omiljeni jesenski komad - kožnu mini suknju u tamnosmeđoj nijansi - s bijelom majicom i pripadajućim smeđim Pradinim kaputom, pravim modnim klasikom.

Time je samo potvrdila da ove sezone ne možete pogriješiti neutralnim tonovima, posebno ako ih obogatite trendi crvenim dodacima te sve dotjerate njenim omiljenim latte make-upom, šminkom u minimalističkim prirodnim tonovima.

  • +4
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia