BLAGDANSKA ČAROLIJA TPORTALA

Vrijedne poklone donose vam Aircash, MovieMix i Profil knjiga

08.12.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Tko ne voli primati poklone? Bez obzira koliko je lijepo poklanjati, svi se radujemo kad i sami dobijemo nešto na dar, a ovoga prosinca smo tradicionalno za sve naše vjerne čitatelje, ali i one koji će to tek postati, osigurali punu vreću ludo dobrih darova

U suradnji s našim partnerima pripremili smo mnoštvo poklona koje darujemo svakoga radnog dana od danas do Badnjaka. Kako biste sudjelovali u blagdanskoj nagradnjači i sve što trebate je pronaći nagradno pitanje u članku i uključiti se u blagdansku čaroliju tportala.

Super poklone imat ćete prilike osvojiti svakog dana, a što smo vam danas pripremili, saznajte u nastavku!

U petom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Aircash, MovieMix i Profil knjiga.

Aircash daruje dvije Aircash Mastercard kartice. Ove blagdane budite bez brige – uz Aircash Mastercard karticu kupite poklone na vrijeme. Svaki dan je dobar dan za pokloniti osmijeh, lijepu riječ ili neku sitnicu, mali znak pažnje koji će razveseliti naše najdraže. Blagdani su vrijeme kada posebnu pozornost posvećujemo ljudima koje volimo i koji su nam bitni. Sigurno već imate neke ideje za blagdanske poklone, a kako ne bi čekali zadnji tren, vašu kupovinu možete obaviti već sad putem interneta ili na brojnim prodajnim mjestima bez naknade uz pomoć Aircash Mastercard kartice. Saznajte sve o prednostima nove kartice uz koju sigurno kontrolirate vaše troškove na aircash.eu

Filmska streaming platforma MOVIEMIX daruje jednu godišnju pretplatu na MOVIEMIX mini paket. Gledanje filmova u Hrvatskoj upravo odlazi na višu razinu! MOVIEMIX je jedinstvena filmska platforma na kojoj će filmofili moći pronaći najkvalitetnije naslove iz svijeta filma – od dobitnika Oscara, festivalskih pobjednika, fascinantnih dokumentaraca, napetih trilera, spektakularnih akcija, nevjerojatnih istinitih priča pa sve do najnovijih kino hitova! Ukratko, MOVIEMIX je pravo mjesto za prave filmofile! Streaming platforma MOVIEMIX jedinstvena je upravo po tome što će se na njoj u visokoj HD rezoluciji gledati filmovi koji nisu dostupni na niti jednoj drugoj filmskoj platformi u nas što istu čini ekskluzivnim streaming servisom za najkvalitetnije filmove. Platforma MOVIEMIX svim će korisnicima u svakom trenutku biti dostupna na svim vrstama uređaja: preko TV aplikacije, mobilne aplikacije, tableta ili preko internetske stranice (www.moviemix.eu). Tako će budući korisnici kad god to žele u samo par klikova mišem, tipkovnicom ili daljinskim upravljačem za samo nekoliko sekundi biti u mogućnosti pokrenuti film iz udobnosti vlastitog doma i ući u svijet kojeg su sami izabrali za gledanje. Korisnicima MOVIEMIX-a prilikom prolaska procesa registracije također će biti omogućeno i biranje između tri oblika pretplate. Tako će korisnik moći izabrati želi li se mjesečno pretplatiti na dva, tri ili četiri istovremena „streama“. Cijene korištenja MOVIEMIX-a zavise od paketa kojeg budući korisnik odabere, a njih su tri: mini paket za 39,99kn, midi paket za 49,99kn te maxi paket za 69,99kn mjesečno. Registracija za platformu MOVIEMIX obavlja se putem službene web stranice www.moviemix.eu (klikom na link „registracija“), a nakon završetka procesa registracije u svojim profilima korisnici će moći spojiti ostale uređaje na kojima će željeti uživati u aplikaciji i kvalitetnom filmskom sadržaju. Za sve nove korisnike koji se prvi put registriraju na platformu MOVIEMIX korištenje aplikacije prvih 7 dana je potpuno besplatno odnosno prvih 7 dana ne vrši se naplata tako da korisnici imaju tjedan dana vremena za odluku žele li nastaviti biti registriranim članovima MOVIEMIX-a ili ne. Streaming servis MOVIEMIX u Hrvatskoj pokreće Discovery film, tvrtka koja je već više od trideset godina vodeći distributer u području kino i VoD distribucije nezavisnih filmova na području cijele regije. Zbog količine igranog i dokumentarnog sadržaja na platformi, kao i zbog činjenice da sadržava uistinu specifične naslove koji nisu dostupni na niti jednom drugom streaming servisu u Hrvatskoj, MOVIEMIX već sada predstavlja jedan od onih nezaobilaznih oblika zabave koji će uvelike obogatiti svačiji dom. Ako se želite opustiti, ako se želite zabaviti, ako se želite obrazovati ili jednostavno volite filmove koji će vas navesti na razmišljanje – platforma MOVIEMIX pravo je mjesto za vas!

Profil knjiga vam daruje paket knjiga koji sadrži sljedeće naslove: Ashley Audrain - Sumnja, Anthony Doerr - Grad u oblacima, Matt Whyman i Richard Jones - Naš planet: Jedino mjesto koje svi zovemo dom.

Ashley Audrain - Sumnja. S engleskog prevela Lada Furlan Zaborac. Nisam se osjećala kao kći svoje majke. Osjećala sam se kao tvoja žena. Godinama sam se radi tebe pretvarala da sam savršena. Željela sam te učiniti sretnim. Željela sam biti bilo tko drugi osim majke od koje sam potekla. Blythe Connor odlučna je u namjeri da bude dobra majka svojoj kćeri Violet, majka kakvu sama nikada nije imala. No idilični snovi nestaju već u napornim prvim mjesecima majčinstva, a Blythe se boji da s njezinim djetetom nešto nije u redu. Ili je sve to u njezinoj glavi? Njezin suprug Fox uvjeren je da umišlja i preuveličava stvari, a što on više ignorira i umanjuje njezine strahove, Blythe sve više počinje preispitivati vlastiti razum i samu sebe. Onda im se rodi sin, Sam, a Blythe upoznaje povezanost majke i djeteta o kojoj je sanjala. Čini se da čak i Violet voli svog malog brata. Sve dok im se jednog dana život ne promijeni u trenu... Sumnja kanadske autorice Ashley Audrain psihološki je triler koji se bavi majčinstvom, onim što dugujemo svojoj djeci, ali i traumom žene kojoj se ne vjeruje. Šokantna, potresna priča o stvaranju i raspadu obitelji i ženi čije iskustvo majčinstva nije nalik na ono o čemu je sanjala, nego na ono čega se oduvijek bojala.

Anthony Doerr - Grad u oblacima. S engleskog prevela Irena Škarica. Američki pisac Anthony Doerr svojim je prethodnim romanom, "Svjetlo koje ne vidimo", osvojio nagradu Pulitzer kao i milijune čitatelja diljem svijeta. Njegov novi, željno iščekivan i jako hvaljen roman veličanstveno je putovanje kroz vrijeme i prostor, trijumf mašte i suosjećanja, ali i nadahnjujuća priča koja govori o našoj povezanosti s onima koji nas okružuju, drugim vrstama, onima koji su živjeli prije nas, ali i onima koji će nastanjivati Zemlju jednom kad nas više ne bude. Ana i Omer djeca su sa suprotstavljenih strana opsade Konstantinopola 1453. Idealistični tinejdžer Seymour i Zeno, ratni veteran u svojim osamdesetima, žive u suvremenom Idahu. Konstance je djevojčica iz budućnosti, a jedini svijet koji poznaje jest svijet interstelarnog broda. Spojeni drevnim tekstom, oni su nezaboravni junaci ovoga romana, sanjari i autsajderi koji uspijevaju pronaći snagu i nadu i u najtežim vremenima.

Matt Whyman i Richard Jones - Naš planet: Jedino mjesto koje svi zovemo dom. S engleskog prevela Dina Morić Bošnjak. Ova fantastična knjiga slavi čudesan svijet prirode na našem planetu kojemu se svakim danom iznova divimo. Otkrijte ledene krajolike, guste džungle i beskrajne oceane te naučite sve o tome kako su sva staništa međusobno povezana. Uživajte u njihovoj fascinantnoj ljepoti i nikad ne zaboravite da svatko od nas može pridonijeti njihovu očuvanju. Izvanredne fotografije iz Netflixove dokumentarne serije i zadivljujuće ilustracije prikazuju kopnene i morske životinje te biljke na jedinstven i zanimljiv način koji će nadahnuti cijelu obitelj. Predgovor ovoj knjizi napisao je David Attenborough, jedan od najslavnijih i najutjecajnijih svjetskih prirodoslovaca, istaknuvši kako ova knjiga donosi priče o putovanjima, detektivske priče, obiteljske drame i još mnogo toga. Neke od tih priča poznavali smo od početaka ljudske povijesti kada smo živjeli od lova, dok smo druge tek počeli razumijevati. A upravo mi, ako to želimo, možemo ispričati najizuzetniju priču od svih – kako su se ljudska bića u dvadeset i prvom stoljeću probudila i počela štititi Zemlju i sve druge divne oblike života s kojima dijelimo planet.

Dobitnici su:

  • Aircash - Željko Đumić i Marija Buterin
  • MOVIEMIX - Radmila Birač
  • Profil - Lea Baričić Bićanić