HALIT ERGENC:

'Vratit ću se u Hrvatsku sa sinom'

10.11.2010 u 08:47

Bionic
Reading

Najveći celebrity u Hrvatskoj trenutno su glavni likovi '1.001 noći', koji su u Zagreb ovoga puta došli poslovno

Prvo nas je svojim posjetom počastio glumac Halit Ergenc, a ubrzo mu se pridružila supruga Berguzar Korel koja je u metropolu sletjela jučer. 'Vaša zemlja je jako lijepa, ali nažalost, zasad nisam uspio obići druge dijelove Hrvatske jer sam u Zagrebu isključivo poslovno. Čuo sam da imate prekrasnu obalu i svakako ću uskoro opet doći', rekao je Ergenc časopisu Story.

'Siguran sam da ćemo Berguzar i ja ubrzo ponovno doći u Hrvatsku. Nadam se da ću idući put uspjeti odmoriti na vašoj obali. Hrvati su slatki i srdačni ljudi, užitak mi je biti s vama. Alija će čuvati baka. Žao mi je što nije došao s nama, idući put sigurno ćemo ga dovesti.' Halit je oduševio obožavatelje bez obzira na to što ima bradu i uživljava se u novi lik koji će uskoro utjeloviti – Sulejmana Veličanstvenog:

'Inače volim nositi bradu, manju ili veću. Berguzar je i sama glumica te dobro zna da je puštanje brade samo dio mog posla. Sve u svemu, sviđa joj se i nije imala nikakvu primjedbu.' Berguzar i Halit planiraju i povećanje obitelji: 'Voljeli bismo imati još djece, to nam je u planu, ali ne tako brzo.' Halit je romantičan kao Onur. 'Romantičan sam, jako volim poeziju, osobito pisca Pabla Nerudu', dodao je te naglasio da su Hrvatica jako tople, drage i slatke žene.