U NOVIM UVJETIMA

Vratio se glamur: Lijepa Cate Blanchett blistala u raskošnoj kreaciji u Veneciji

03.09.2020 u 14:18

Bionic
Reading

Usprkos tome što je ovogodišnji filmski festival u Cannesu otkazan za sljedeću godinu, organizatori Mostre ipak su se odlučili održati festival u Veneciji u uvjetima 'novog normalnog'

Filmski je festival koji se održava do 12. rujna otvorio svoja vrata te donio u ova teška vremena nešto što je svima trebalo: odmak od nevesele stvarnosti, malo glamura i puno dobrih filmova.

Festival u Veneciji prvo je veliko filmsko događanje koje se odvija u stvarnom, a ne virtualnom svijetu, nakon što je svijet poharala pandemija koronavirusa.

Predsjednica žirija venecijanskog festivala ove je godine hvaljena Australka Cate Blanchett koja je dobro poznata po svojim fantastičnim izdanjima kad su ovakve prigode u pitanju.

  • +3
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Atraktivna plavuše nestvarne ljepote ponovno je bila u središtu pozornosti na premijeri filma 'The Ties' u glamuroznoj šljokičastoj haljini tamnoplave boje s voluminoznim rukavima i bijelim detaljima s potpisom dizajnera Estebana Salazara.

Ovu raskošnu haljinu s otvorenim leđima, lijepa je glumica upotpunila efektnim nakitom (Pomellato) i štiklama brenda Clergerie.

Moderni bob i diskretan make up začini su ovaj besprijekorni look zgodne glumice koja je na crvenom tepihu nosila i masku.

Ništa manje zapažen nije bio ni Catein drugi stajling - efektni Armanijev top i elegantne hlače ukrašeni velikim crvenim remenom vitkoj su Australki pristajali kao saliveni.

Inače, zbog pandemije program 77. filmskog festivala u Veneciji je smanjen pa ove godine donosi ukupno 60 dugometražnih i 15 kratkometražnih filmova. Osim Cate Blanchett, u talijanski grad stigli su i Tilda Swinton, Matt Dillon i Francuskinja Ludivine Sagnier, kako bi se prošetali na posebnom 'socijalno distanciranom' crvenom tepihu.