PIXIE LOTT:

Voljela bih da moje kreacije nosi Cameron Diaz

30.12.2010 u 15:59

Bionic
Reading

Pixie Lott, mlada britanska pop zvijezda, pokrenula je svoju modnu kolekciju te se nada da bi njezine kreacije mogle nositi i neke poznate kul face

Devetnaestogodišnja vlasnica hita Boys And Girls izjavila je da bi bila oduševljena kad bi njezinu odjeću nosila holivudske dive poput Cameron Diaz ili Julije Roberts.

'Bilo bi super kad bi moju odjeću nosile neke poznate osobe. Mojoj sreći ne bi bilo kraja kad bi moje kreacije nosile npr. Cameron ili Julia Roberts. Zamislite, Cameron Diaz u haljini Pixie Lott na dodjeli Oscara. To bi bilo totalno ludo, ali i zabavno', rekla je Pixie koja se ove godine bacila i u modne vode.

Ovaj poslovni pothvat napravila je u suradnji s lancem trgovina Lipsy, a na tržište je izbacila dvije različite kolekcije, Pixie Party i Pixie Rocks. 

Mlada pjevačica je ispričala da je na nekim ljetnim festivalima vidjela cure koje su nosile odjeću iz njezine kolekcije i to ju je oduševilo.

'Dojurila sam do te djevojke i rekla sam joj da izgleda sjajno. Ona je bila u šoku kad me je vidjela. To je bilo vrlo neobično iskustvo', ispričala je pjevačica.