LEIGHTON MEESTER

Voli eksperimentirati: Zvijezda kultne serije iznenadila fanove promjenom imidža

23.07.2019 u 11:16

Bionic
Reading

Glumica Leighton Meester koja je u seriji 'Tračerica' o privilegiranim tinejdžerima s Manhattana glumila razmaženu Blair Waldorf, uživa eksperimentirati s frizuram pa je neko vrijeme bila i platinasta plavuša na tragu Gwen Stefani ili Rite Ore

Zgodna glumica voli promjene pa se tako iznenada odlučila na ponovni povratak tamnijim nijansama kose baš poput njene TV junakinje čiji su zaštitni znak bili veliki obruči za kosu s mašnama.

Leighton je postavila na Instagram fotografiju na kojoj pozira s novom kestenjasto smeđom bojom kose koja joj baš lijepo pristaje i ističe joj tamne oči i svijetlu put. Za ovu bogatu nijansu smeđe zadužen je Justin Anderson čije su klijentice mnoge zvijezde među kojima i Margot Robbie.

Desiree Leilani Gomez, hair stilistica zadužena za kosu mnogih slavnih dama kosu joj je skratila na trendi long bob te joj je složila ležerne valove.

Adam Brody i Leighton Meester Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dakako, za svoj je povratak u brinete zaradila bezbroj komplimenata. 'Prelijepa', 'Prava slatkica', 'Divna boja', samo su pljuštale pohvale na račun zgodne glumice koja nije nestala iz svijeta showbizza nakon prestanka snimanja kultne teen serije 'Tračerica' ('Gossip Girl'), a čak se okušala i u glazbenim vodama. U međuvremenu je postala i mama djevojčice Arlo koju je dobila s glumcem Adamom Brodyjem ('The O.C') s kojim je u braku od 2014. Meester i Brody upoznali su se 2011. na setu romantične komedije 'The Oranges', a zbližili tri godine kasnije snimajući film 'Life Partners'.

No nije se samo Leighton odlučila za povratak 'na staro': Miley Cyrus je ponovno postala dugokosa plavuša poput Hannah Montane koju je glumila kao tinejdžerica, a Hilary Duff je nedavno ošišala šiške baš poput svoje junakinje Lizzie McGuire.