MAGNET ZA POGLEDE

Lijepa glumica iz kultne serije zablistala u hit haljinama sezone

26.09.2018 u 14:42

Bionic
Reading

Američka glumica Leighton Meester svjetsku popularnost stekla je ulogom u seriji 'Tračerica', a trenutno marljivo promovira novi sitcom naslova 'Single Parents'

Iako smo ju posljednji put vidjeli na malim ekranima u ulozi Blair Waldorf u seriji 'Tračerica', danas 32- godišnja Leighton Meester najavila je povratak na male ekrane prihvaćanjem glavne uloge u nadolazećem sitcomu 'Single Parents' u kojem, kao što samo ime serije sugerira, tumači lik samohrane majke.

U sklopu promocije novog sitcoma slavna brineta trenutno boravi u New Yorku te marljivo odrađuje gostovanja u emisijama, pritom modno briljirajući u zanimljivim modelima haljina.

Koliko je upućena u aktualne modne trendove, Leighton je dokazala dvama stajlinzima u istom danu s fokusom na haljinama u hit uzorcima.

  • +7
Leighton Meester Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uoči gostovanja u emisiji 'Good Morning America' plijenila je pažnju u haljini dužine midi, koja je točkastim uzorkom u dvije verzije i načinom kroja posebno laskala figuri, a za nju je zaslužan relativno nepoznat brend SemSem, specijaliziran za luksuzne odjevne komade namijenjene ženama.

Kako bi fokus bio na jedinstvenoj haljini asimetričnog poruba, Leighton se pobrinula odabirom crnih cipela mule s potpisom Nicholasa Kirkwooda i kožne torbice.

Nešto kasnije istog dana Leighton se u javnosti ukazala u novom modelu haljine uoči gostovanja u 'Buildu', zvjezdanom serijalu intervjua.

Popularne dužine midi, upečatljive plave boje i s detaljem cvjetnog uzorka i volana, haljina viđena na Leighton djelo je brenda The Vampire's Wife, koji je s partnerima osnovala supruga pjevača Nicka Cavea.

Još jednu upečatljivu haljinu u nizu Leighton je kompletirala parom jednostavnih crnih sandala s potpisom brenda Stella Luna, dok je po pitanju modnih dodataka i ovaj put odabir pao na minijaturnu ručnu torbu u crvenoj verziji.