ODLIČNA KOMBINACIJA

Vojvotkinja Sophie u sakou kojeg želimo ovog proljeća imati i u svom ormaru

19.05.2023 u 23:03

  • +2

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha

Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Tijekom službenog posjeta Poljoprivrednom fakultetu Berkshire, Sophie, vojvotkinja od Edinburgha još je jednom pokazala da, kada je o modi riječ, zna jako puno

Supruga britanskog princa Edwarda, Sophie, vojvotkinja od Edinburgha, ponovno je pokazala da i ona, baš kao i Kate Middleton, prati modne trendove i vješto ih kombinira.

Za svoj službeni posjet fakultetu u Berkshireu, obožavatelji vojvotkinje Sophie oduševili su se njezinim modnim odabirom, koji je ona isfurala, kao i uvijek, besprijekorno.

Ovoga puta Sophie je igrala na sigurnu kartu i odabrala eleganciju, ali i udobnost prije svega. Uz par lepršavih hlača u boji kadulje s potpisom Galvan London, koje je već nosila, odabrala je nježnoružičastu satensku košulju Vince, a sve je zaokružila sakoom Eleventy Milano u krem boji koji je zbog kroja i boje idealan za proljetne dane.

moćnici na okupu

Pogledajte tko je sve došao na krunidbu u London

Pogledaj galeriju

Omiljene hlače odlično su 'sjele' na kožne espadrile s remenčićem na platformu, a sve je zaokružila odličnom torbicom od rafije Sophie Habsburg koja ima naglašenu narančastu ručku.

Kosu je, kao i u većini slučajeva, imala raspuštenu, a minimalan je bio i make-up na njezinom licu, naglasivši tek crnom olovkom oči i ružičastim rumenilom obraze.