RASPLESANA VOJVOTKINJA

Na koncertu u čast kralja zvijezda je bila njegova šogorica Sophie koju je ponijela glazba

08.05.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon dana provedenih u planiranju, stres je bio u subotu na vrhuncu, a onda su se sinoć članovi britanske kraljevske obitelji napokon mogli opustiti. Ponijela ih je glazba, osobito ona koju je izvodio Lionel Richie, na čiji je hit 'All Night Long' zaplesala i supruga princa Edwarda

Malo je reći da su obožavatelji kraljevske obitelji s oduševljenjem dočekali sinoćnji koncert, organiziran povodom krunidbe kralja Charlesa III, čime je zapravo završeno veliko vikend slavlje diljem Velike Britanije.

Nastupi mnogih svjetskih zvijezda rasplesalo je tisuće i tisuće onih koji su prisustvovali ovom koncertnom spektaklu, a članove britanske kraljevske obitelji na noge je podignuo nastup legendarnog Lionela Richieja.

Stihove njegove pjesme 'All Night Long' znali su i oni najmlađi - princeza Charlotte i princ George - a zvijezda večeri nakon njegovog nastupa postala je šogorica kralja Charlesa III, vojvotkinja Sophie.

spektakl u windsoru

Stigli su na koncert: Charlotte i George pucaju od oduševljenja, a Kate blista u crvenom

Pogledaj galeriju

Odjevena u crveno, i naoko uštogljena, Sophie Wessex se raspametila kada je Lionel Richie zapjevao stihove svog hita 'All Night Long', a kamere su uhvatile taj trenutak, koji je ubrzo postao viralan.

Kako izgleda kada se vojvotkinja raspleše možete pogledati u videu i to od 6:14 minute.

Lionel Richie - All Night Long - krunidba Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube