TJEDNI HOROSKOP

Vodenjaci će uživati u profesionalnim mogućnostima, Rakovi u romantičnim iznenađenjima, Bikove će mučiti obaveze, a Lavove mete osvajanja

03.02.2020 u 06:33

Bionic
Reading

Bikovi će u ovom tjednu htjeti biti bilo gdje osim na poslu ili u školi, a neće im biti odbojni napori, nego obaveze. Rakove očekuje mnoštvo ugodnih iznenađenja na romantičnom planu, Vodenjacima će um raditi sto na sat, bit će puni planova, a otvorit će im se i niz profesionalnih mogućnosti. Lavovi u osvajačkom pohodu činit će pogrešku za pogreškom i savršeno pogađati ono što njihovoj simpatiji ne odgovara

Ovnovi, ne obraćajte pažnju na sitne nesporazume s voljenim oko kućanskih troškova i poslova. Uz malo truda i dobre volje stvari će se brzo riješiti. Zadovoljavate sve preduvjete za uspjeh. Precizna organizacija i vještina ophođenja pomoći će vam ispuniti zadatke. Veći priljev novca potaknut će vas na pojačano trošenje. Imat ćete potrebu priuštiti si malo luksuza.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pred Bikovima je jedan od boljih tjedana u romantičnom pogledu ove zime. Slobodni Bikovi bit će obdareni čarolijom koja će privlačiti brojne udvarače, a zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji. Osjetite li da vam nedostaje motivacije za rad ili učenje, pomislite na stvarčice koje biste si htjeli priuštiti. Tjelesna aktivnost na svježem zraku pomoći će vam da se opustite i napunite baterije.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Penelope Cruz je horoskopski Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Thierry Stefanopoulos / KCS Presse / Profimedia

Blizanci neće moći mirovati na jednom mjestu, nego će stalno tragati za novim uzbuđenjima. Bujna mašta i pogrešna procjena situacije mogle bi vas dovesti u vrlo nezgodan položaj. Ne upuštajte se u nešto za što niste spremni pa razmislite o odustajanju od mete vašeg ljubavnog zanimanja. Pazite da se previše ne uljuljkate u lažni osjećaj sigurnosti. Budite spremni na nove profesionalne izazove i pažljivo motrite što se zbiva oko vas.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Sonja Kovač rođena je u znaku Blizanaca 18. lipnja 1984. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Venera će Rakovima ići na ruku u ljubavi i prijateljstvu. Bilo da se odlučite na izlazak s društvom ili opuštanje u krugu obitelji, dobra zabava zajamčena vam je u svakom slučaju. Trebate li donijeti važnu odluku vezanu uz suradnika ili podređenog, uzmite u obzir i njegov osoban odnos prema vama. Ako vam je zagorčavao život u poslovnoj sredini, nemojte mu omogućiti da to nastavi.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Priyanka Chopra u horoskopu je Rak, rođena je 18. srpnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Lavovi u vezi previše će se oslanjati na tjelesni dodir. Obogatite vezu nježnim riječima i postupcima. Poklon bez povoda imao bi povoljnog učinka. Pokažite zube onima koji vas pokušavaju iskoristiti. Iznesite svoje uvjete i dajte svima do znanja da ste tvrd orah. Prije no što se bacite u veći trošak, razmislite smijete li si ga bezbolno priuštiti. Nemojte iskakati iz okvira novčanih mogućnosti.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Dua Lipa je horoskopski Lav, rođena je 22. kolovoza 1995. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Djevice, iako su vam ruke pune obaveza, nemojte si uskratiti ugodne trenutke s dragim ljudima. Imate li priliku, pobjegnite s dragim tamo kamo još niste bili i posvetite mu se. Ako netko zahtijeva previše od vas, morat ćete izaći iz sjene i izboriti se za svoja prava. Pokažite da se i vi znate boriti. Ukaže li vam se prilika za stjecanje novih znanja, iskoristite je. Ulaganje u obrazovanje pokazat će se višestruko isplativim.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage će biti vrlo aktivne na romantičnom planu. Udvarat ćete se ili prihvaćati tuđa udvaranja neovisno o vašem ljubavnom statusu. Time biste lakomisleno mogli ugroziti jednu ili više funkcionalnih veza. Nabujale ambicije potaknut će vas da svim silama prionete na posao ili učenje. Vještina kojom umijete pridobivati ljude na svoju stranu bit će vam od velike koristi.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni će se najbolje osjećati daleko od bučne gomile i masovnih zbivanja. Zanimat će vas samo druženje s nekim posebnim, a ako on ne bude dostupan ili voljan, radije ćete biti sami. Ipak, nećete pogriješiti dopustite li prijatelju da vas nagovori na izlazak ili posjet. Neke poslovne ideje koje vam se motaju po mislima mogle bi se pokazati vrlo isplativima, ali tek s odgodom od mjesec dana.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Mars u Strijelcu i nepovoljno položena Venera stvaraju ovom znaku napetost koja bi mogla narušiti ljubavni sklad i prijateljstvo. Savjetujemo vam da budete obzirni i pomirljivi. Propusti suradnika mogli bi vas izbaciti iz takta. Ne ulazite u žučne rasprave, već smireno priopćite kritiku. Ako tražite posao, netko će vam ga obećati preko veze, no izglednije je da će ga dobiti netko drugi - također preko veze.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Vanessa Hudgens je horoskopski Strijelac, rođena je 14. prosinca 1988. Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Zuma Press / Profimedia

Jarce bi mogla pogoditi ljubav kad za to budu najmanje spremni. Prepustite se osjećajima i zaronite u vezu samo ako time ne biste nekog povrijedili (uključujući sebe). Nije u vašoj prirodi sjediti na dvjema stolicama ili sudjelovati u preljubu. U tijeku je aktivno razdoblje obilježeno uspostavljanjem važnih poslovnih i trgovačkih kontakata. Mogli biste ugovoriti krupan posao ili nešto veće kupiti, odnosno prodati.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Kate Moss u horoskopu je Jarac, rođena je 16. siječnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: CPD+DFY / KCS Presse / Profimedia

Slobodni Vodenjaci mogli bi se upustiti u odnos koji će se protiv njihove volje pretvoriti u prolaznu avanturu. Nadat ćete se nečemu trajnijem, no ispostavit će se da ste pogrešno procijenili svoju novu (i kratkotrajnu) ljubav. Pred vama će se otvoriti niz profesionalnih mogućnosti, no prije no što započnete nešto novo, pozabavite se nedovršenim zadacima.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Venera u Ribama unosi paletu vedrih boja u vaše vidno polje. Neki će se od vas zaljubiti, drugi će napokon nagovoriti simpatiju na izlazak, a ako ste u vezi, doživjet ćete emocionalni preporod. Netko naporan iščeznut će iz vašeg života. Ispunjavat ćete radne ili školske zadatke sporo ili nedovoljno precizno. Problem neće biti u vašoj lijenosti, nego u okolnostima. Morat ćete uložiti nadljudske napore da se fokusirate.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Olivia Palermo rođena je u znaku Riba, 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: mEiBnOi / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia