VRUĆE LJETO

Vlatka i Katarina neodoljive ljepotice u toplesu

01.09.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Vruću atmosferu ovog ljeta začinile su Vlatka Pokos i Katarina Radivojević pruživši vjernim obožavateljima pogled na gole i preplanule grudi

Ovo ljeto bilo je u skladu s recesijom, oskudno toplesima. Jedine dame koje su nas razveselile omogućujući pogled na lijepe grudi bile su Vlatka Pokos i Katarina Radivojević. One su i ove godine uživale u zrakama sunca na njihovim obnaženim tijelima te se nakon paparazzo fotki nimalo nisu pokajale što su i širokom pučanstvu uveselile ljetnu dokolicu.

Čak i u 40. godini, Vlatkino poprsje odolijeva zubu vremena, a s obzirom na to da je i prošle godine nenamjerno pokazala grudi dok se ljubila u bazenu s tadašnjim dečkom Marinom Radićem, možemo konstatirati da je imala ugodnu i plodonosnu godinu koja je pozitivno utjecala i na njen izgled. U međuvremenu je izdala memoare 'Život u raju' te se čini da je za njenu mladolikost i vitalnost zaslužna i ponovna medijska pažnja, uz čiju pomoć pjevačica, voditeljica i spisateljica jednostavno cvjeta. Pružila nam je jedinstvenu priliku da njeno istesano poprsje usporedimo s onim njene mlađe suparnice, vječno agilne i prpošne glumice Dolores Lambaše.

Atraktivna 29-godišnja crnka obznanila je svoju vezu s Dikanom serijom zanimljivih fotografija na kojima je pozirala na jahti obnažena i strastveno pripijena uz svog vremešnog odabranika. Dolores je, shodno svom temperamentu, vatreno izbacila grudi pa su te fotke doslovce zapalile novinske stupce.

Iako je već prošlo neko vrijeme od skidanja šarmantne Lily Allen i buntovne Amy Winehouse, nije naodmet podsjetiti na njihove gole eskapade.

'I'll take my clothes off and it will be shamless / Cause everyone knows that's how you get famous', sročila je 25-godišnja Lily Allen u pjesmi, a zatim je pozirala u toplesu za naslovnicu časopisa ID Magazine. Džepna Venera u međuvremenu se popunila pa se prestala skidati, a ove godine objavila je da je ostala trudna s poduzetnikom Samom Cooperom te je njeno obnaživanje obustavljeno barem na nekoliko mjeseci.

Njena kolegica Amy, osim u vrtlogu zloupotrebe droga i alkohola te razvoda od supruga Blakea Fielder-Civila, uživala je u brojnim ekscesima, tako da je njeno skidanje na Karibima prije dvije godine, dok je još bila u sretnoj i opijenoj bračnoj zajednici, prošlo gotovo nezamijećeno. Dvadesetšestogodišnja zvijezda naknadno je povećala grudi i odustala od skidanja u javnosti, ali osnovne poroke još uvijek vjerno njeguje. U usporedbi s njenim prirodnim i čvrstim grudima, sadašnji silikonski umeci samo su dodatno doprinijeli njenom izvještačenom imidžu koji već ulazi u bizarne i cirkuske sfere.