SMIRUJUĆA ENERGIJA

Vladavina Vage godi Blizancima i Lavovima, ali ne i Rakovima i Jarcima

29.09.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Sunce boravi u Vagi od 22. rujna do 23. listopada. U nedjelju će se Suncu pridružiti Merkur, što će snažno obilježiti iduća dva tjedna energijama ovog zračnog znaka

Vladavina Vage najviše godi Blizancima, Vodenjacima, Lavovima, Strijelcima i samim Vagama. S druge strane, Ovnovi, Rakovi i Jarci trpe manjak energije i susreću se s nepovoljnijim okolnostima.

Takt, tolerancija i mirotvorstvo neki su od ključnih pojmova za doba Vage. Ovaj znak vlada međuljudskim odnosima, kompromisima, pregovorima i izlaženjem u susret. Naglasak je na traženju sklada i ravnoteže s drugima i samim sobom.

Dok je Sunce u Vagi, principi i etička uvjerenja su snažnija. Većina ljudi sada želi učiniti pravu stvar, potaknuti ostale na čestitost, suradnju i poštivanje pravila. Voljniji ste gurnuti svoje osobne interese na stranu i misliti na tuđe dobro.

Sretni u ulozi mirotvorca

U slučaju spora draže vam je tražiti rješenje kroz pregovore nego se upustiti u borbu. Vaša susretljivost, uviđavnost i pomirljivost imat će pozitivnog, razoružavajućeg učinka na svadljivce.

U želji za širenjem reda i pravde miješat ćete se u tuđe sukobe i pokušavati izmiriti zaraćene strane. Pažljivo i strpljivo odvagivat ćete argumente, koliko god taj proces trajao.

Ovo je i vrijeme kad su svi osjetljiviji na tuđe prijestupe - uvrede, prijevare, kršenje obećanja. Dok je Sunce u Vagi, trudite se ne talasati i ne stati drugima na žulj, no isto zahtijevate od drugih. Ako se ne drže fair playa, obrušavate se na njih pravedničkim gnjevom.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia