MODNI IMPERATIV

Vladarice ulica: Ovo je sedam najpoželjnijih torbi za kojima se otimaju modne ovisnice

16.12.2019 u 14:31

Bionic
Reading

Uspavani modni brend Bottega Veneta probudio se poput Trnoružice, a sve zahvaljujući odluci s vrha, koja je po svemu sudeći bila pun pogodak. Nakon gotovo dva desetljeća provedenih na čelu talijanske modne kuće Bottega Veneta, na poziciju kreativnog direktora Thomasa Maiera zasjeo je britanski modni virtuoz Daniel Lee. Njegovim dolaskom na mjesto kreativnog direktora, modna kuća Bottega Veneta doživjela je nezapamćeni uspjeh. Sada se svi trgaju torbice s potpisom ovog brenda

Nema sumnje da su dizajnerske tobe statusni simboli kojima žene diljem svijeta teško odolijevaju. Za omiljenu torbu mnoge će mjesecima štedjeti, ne bi li je pospremile u svoj ormar, a ako bismo trebali izdvojiti jedan brend torbi koji je u proteklih godinu dana izazvao opću pomutnju među trendsetericama, onda bi to zasigurno bio Bottega Veneta.

Bottega Veneta Pouch torba

Najpoželjniji komad prema godišnjem izvještaju popularne modne tražilice Lyst za kojim je ove godine vladala nevjerojatna pomama je prepoznatljiva pouch torbica od najfinije talijanske kože s potpisom talijanske kuće Bottega Veneta, koja se zahvaljujući novom kreativnom direktoru Danielu Leeju vratila u velikom stilu na modnu scenu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ice cold ❄️

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Bottega Veneta Twist torba

Jedan od noviteta koji nas očekuju u 2020. godini je Twist torba s čvorom koju smo viđali tijekom tjedna mode u veljači, a sasvim sigurno ćemo je viđati i u mjesecima koji slijede.

Bottega Veneta Marie

Ako tragate za praktičnom i klasičnom torbom koju ćete moći nositi dugi niz godina i u koju s lakoćom možete potrpati sve potrepštine, onda je idealan odabir za vas Marie torba.

Bottega Veneta Shoulder Pouch torba

Najpoželjnija torba na svijetu - Bottega Veneta Pouch torba nedavno je dobila svoju nasljednicu koja će vrlo vjerojatno ponoviti isti uspjeh. Na služenoj stranici Bottege Venete stavljen je u prodaju najnoviji model popularne pouch torbe koja se izgledom vrlo malo razlikuje. Nova verzija Bottegine torbe ima dršku te ju je moguće nositi na ramenu, što do sada nije bio slučaj s prethodnom verzijom.

  • +9
Bottega Veneta shoulder pouch torba Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bottega Veneta Jodie torba

Jodie torba izgledom nalikuje Twist torbi, a koja je ljepša, prosudite sami.

Bottega Veneta Daisey

Ova profinjena i chic torbica naziva 'Daisey' kao stvorena je za žene koje vole bezvremensku eleganciju. Odlučite li se potrošiti novac na ovu torbu, sigurno nećete požaliti.

Bottega Veneta Cassette torba

Ova efektna isprepletena torba izrađena od janjeće kože, zamišljena da se nosi preko tijela ili na ramenu, već je osvojila brojne trendseterice i modne ovisnice, uključujući i manekenku i glumicu Rosie Huntington-Whiteley koja je proteklih mjeseci doslovno ne ispušta iz ruku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The padded cassette 🖤

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)