pokušajte odoljeti

Vladarice jesenskih stajlinga: Ovo su najpopularniji modeli crnih čizama do koljena

24.09.2023 u 11:34

Bionic
Reading

Hladna sezona pred nama donosi neke od popularnih i obožavanih modela cipela. U fokusu će svakako biti crne čizme do koljena, a ovi modeli visoko su na listi poželjnosti

Ako se radije oslanjate na klasiku u svakodnevnom životu, onda ove jeseni crne čizme nikako ne bi smjele nedostajati u vašem capsule ormaru.

Na ovogodišnjem Tjednu mode u Kopenhagenu bilo je gotovo nemoguće izbjeći crne čizme, i to one visine do koljena. Kao bezvremenski it komad, savršeno će se uklopiti već u prve jesenske stajlinge.

A što novi, ujedno klasični must have čini savršenim suputnikom za prijelazno razdoblje? Zahvaljujući širem kroju, čizme do koljena u neutralnoj crnoj boji mogu se danju nositi i na većim temperaturama - naprimjer uz traper mini suknju - a dolaskom hladnijeg vremena učinkovito, i pri tome stilski dotjerano, grijati stopala noću do ranih jutarnjih sati.

Kako u jesen 2023. kombinirati crne čizme do koljena

Čizme do koljena u crnoj boji u velikom broju zavladale su ulicama Kopenhagena, a brojni posjetitelji Tjedna mode po promjenjivom vremenu odlučili su se upravo za tu trendi obuću.

Čizme su se pokazale odličnim izborom, jednako modernim, koliko i ležernim, a pri tome omogućuju produljenje vijeka ljetne garderobe, poput mini suknje.

Crne čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo