GRECE GHANEM

Sjedokosoj ikoni sjajno pristaju čizme koje nisu za svakoga

23.08.2023 u 15:42

Bionic
Reading

Pedeset plus modna ikona Grece Ghanem sve je popularnija influencerica te uvijek izaziva veliko zanimanje svojim kreativnim pristupom modi

Stoga nije nikakvo čudo to da ova Kanađanka libanonskih korijena svakim danom ima sve više pratitelja koji je redovito hvale u komentarima.

Grece, koja je ovoga ljeta posjetila i Hrvatsku i sjajno se provela, ponovno je izazvala brojne komentare svojim cool lookom koji je uključivao hit komad, a fashionistice ga obožavaju.

Riječ je o neobičnim ljetnim čizmama/sandalama, odnosno japankama od brušene kože koje potpisuje talijanski brend Miu Miu.

  • +3
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neobičan spoj sandala, japanki i čizama iz ere nultih godina brend Miu Miu predstavio je prošle godine u niskoj i verziji do koljena, a riječ je o modelu koji nije za svakoga.

Ovaj statement komad, predmet žudnje brojnih trendseterica, modna influencerica upotpunila je jednostavnom bež mini haljinom otkrivši vitke noge, a chic modnu kombinaciju začinila je prugastim polo džemperom te divnom crvenom Chanelovom torbom.

Sunčane naočale uskih okvira zaokružile su ovaj stajling koji briše godine u trenu te su se komplimenti samo nizali.

'Ovo mi je jedan od najboljih stajlinga', 'Opsjednuta sam tim čizmama', 'Sve mi se sviđa', 'Predivna'...