HOLIVUDSKA SVADBA

Vjenčanica lijepe glumice osvaja elegancijom i jednostavnošću, a savršen je izbor za ljetna vjenčanja

03.07.2022 u 14:41

Bionic
Reading

Glumica Alexandra Daddario udala se za producenta i redatelja Andrewa Forma u New Orleansu, a za tu prigodu odabrala je elegantnu, svilenu vjenčanicu jednostavnog kroja

Zvijezda serije 'Bijeli lotos' zaručena je za redatelja od prošle godine, a vjenčanje je održano u lipnju u New Orleansu, na idiličnoj lokaciji Preservation Halla.

Alexandra Daddario izrekla je sudbonosno da u vjenčanici od mješavine vune i svile koju potpisuje Danielle Frankel. 'Zaljubila sam se u vjenčanice brenda Danielle Frankel. Pratim ga na Instagramu, a nakon što su mi poslali poruku, malo smo se dopisivali i otišla sam u njihov studio. Osjećala sam se predivno u svim njihovima haljinama koje sam isprobala. Na kraju sam odabrala ovu vjenčanicu jer sam se u njoj osjećala kao da pripadam u New Orleans i bila je savršen izbor za vrućine u Louisiani', rekla je glumica za Vogue.

Vjenčanica koju je 36-godišnja Daddario nosila zove se Scarlet i košta 9.900 dolara, a izrađena je od svile i najfinije vune. Plisirana je cijelom dužinom i ima aplikacije od čipke, tanke naramenice i veo od tila, a dovoljna je prozračna da se u njoj lakše podnose visoke ljetne temperature u New Orleansu, što je mladenki bilo izuzetno važno.

  • +12
Alexandra Daddario Izvor: Profimedia / Autor: Maarten de Boer for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim toga odlično se stilistički slagala uz mladoženjino bež odijelo s prugicama koje potpisuje talijanska modna kuća Brunello Cucinelli, sinonim za prikriveni luksuz i omiljeni modni odabir Jeffa Bezosa i nove generacije bogataša iz Silicijske doline.

Lagano odijelo svog odabranika glumica je opisala kao 'lijepo, ali ne i previše ozbiljno', savršeno za njihovu ležernu ceremoniju. 'Stalno mu kradem košulje da ih nosim uz traperice, a one su uvijek Brunello. Na kraju je odabrao prekrasno, ne previše ozbiljno odijelo koje je odgovaralo za vjenčanje u New Orleansu sredinom lipnja', kaže glumica.

Mladenka je također željela da njezin beauty look bude otporan na vrućine i vlagu, pa je birala ležernu frizuru i lagani make up. 'Željela sam da funkcioniraju po vrućini. Ništa previše ozbiljni i teško', rekla je Daddario.

Vjenčanje je održano u ikoničnom Preservation Hallu.

'Pokušali smo postići opuštenu estetiku. Sviđao nam se izgled Preservation Halla – bio je tako star, tako povijesni i dopušta da se vide njegove godine i 'mane'. To je ono što ga čini tako lijepim. Htjeli smo da bude o glazbi, piću i autentičnom New Orleansu'. I sama ceremonija bila je jednostavna, kaže glumica.

'Izrekli smo zavjete, plakali, a Andrewova djeca bila su mu kumovi i nosili su prstenje. Željeli smo da ceremonija bude kratka kako bi ljudi mogli imati dozu ljubavi, a zatim se vratiti glazbi i nadoknaditi propušteno', objašnjava Daddario.

Daddario i 17 godina stariji Form upoznali su se sasvim slučajno, kad su naletjeli jedno na drugo u New Yorku tijekom pandemije koronavirusa. Zaručili su se krajem prošle godine, a vjenčanje zakazali za lipanj ove godine.

Form iz braka sa zvijezdom filmskog serijala 'Brzi i žestoki' Jordanom Brewster ima dva sina, a par se rastao uoči početka pandemije.