nije razočarala

Ona stoji iza brenda Staud, a njezino vjenčanje se s nestrpljenjem čekalo: Pogledajte vjenčanicu Sarah Staudinger koja oduševljava

20.06.2022 u 09:51

Bionic
Reading

Dizajnerica Sarah Staudinger i holivudski moćni agent Ari Emanuel započeli su ovo ljeti na najljepši mogući način. U St. Tropezu su izrekli sudbonosno 'da', a u bračnu luku su uplovili kroz čak tri dana svečanosti na kojim su nazočili brojni slavni uzvanici, a mladenka je i više nego zadovoljila poprilična očekivanja i oduševila vjenčanicom koja će se sigurno naći na listi najljepših viđenih ove godine

Odmah nakon završetka Filmskog festivala u Cannesu holivudski moćni agent Ari Emanuel, izvršni direktor Endeavora, oženio se dizajnericom Sarah 'Staud' Staudinger, a njihovo vjenčanje bilo je zapravo trodnevno slavlje čija kulisa je bila smještena na Azurnoj obali.

Komičar Larry David predvodio je ceremoniju koja je započela zalaskom sunca u St. Tropezu, mjestu koje je oduvijek zauzimalo posebno mjesto u mladenkinom srcu . Naime, upravo je to mjesto gdje je par bio na prvom spoju.

Sarah i Ari upoznali su se 2018. preko poslovnog suradnika, a sama mladenka, dizajnerica koja se nalazi iza poznatog modnog breda Staud, koji je zadnjih sezona slavu stekao zahvaljujući torbicama koje nose brojne poznate ljepotice, priznaje kako su u početku teško usklađivali svoje rasporede i odgađali taj prvi spoj. Na kraju se on odigrao u romantičnom St.Tropezu, mjestu gdje se par sada zavjetovao i na vječnu ljubav.Vjenčanju su prisustvovali i poznati gosti poput Emily Ratajkowski, Elon Musk, Sean Combs, Mark Wahlberg, Tyler Perry i Rahm Emanuel, Arijev brat i bivši gradonačelnik Chicaga koji je sada američki veleposlanik u Japanu.

Sarah i Ari su bili u vezi tri godine prije nego li su se zaručili, a svakog ljeta otkako su se upoznali, posjećuju St. Tropez i odlučili su da bi to bilo idealno mjesto za vjenčanje. Htjeli su ležerno, elegantno vjenčanje koje ujedno odiše duhom mondenog ljetovališta. Samu priču vjenčanja mladenka je i više nego uspješno interpretirala svojih besprijekornim stajlinzima.

Tijekom trodnevnog slavlja mladenka je pokazala niz fantastičnih izgleda – redom su se nizale odjevne kombinacije s potpisom Stauda (i više nego očekivano), Alaïe, Valentina, Chanela i La Perle. Vjenčanica koja je oduševila jednostavnošću i čisto elegancijom bila je po mjeri rađena Staud kreacija, a čak su i hostese na proslavi dobrodošlice nosile Staud haljine, a gosti na samoj ceremoniji.

Na samom ceremoniji vjenčanja Sarah je stigla u odjevena u vlastiti brendi od glave do pete. Naime, uz bijelu vjenčanicu nosila je jednostavne i profinjene sandale s tankim remenčićima te Bean torbicu za ovu prigodu posebno načinjenu od bijelih perli.

  • +15
Vjenčanje Arija Emanuela i Sarah Staudinger Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Točno sam znala kakve linije želim na svojoj vjenčanici. Na kraju smo uzeli ljepljivu traku i polijepili je na moje tijelo. Zalijepili smo liniju grudi, zalijepili smo ovaj spušteni struk što sam stvarno željela. Htjela sam dramatično spušteni V struk i htjela sam niska leđa, ali željela sam da budu vrlo uklopljena kroz sredinu i minimalan, jednostavan izrez - ženstven, ništa grubo, i želio sam najtanje moguće naramenice,' priča sama mladenka za Vogue.

Na kraju je doista i dobila točno ono što je željela, no u posljednjem trenutku ipak se odlučila za određene promjene. Tako priznaje da u početku nije planirala tako dugačak šlep, no nakon što je probala haljinu, povratka nije bilo. Bila je to ljubav na prvo isprobavanje. 'Samo smo dodali trakice ispod haljine kako bih ga po potrebi mogla skupiti.'

Osim jednostavnim, ali vrhunski elegantnim krojem, haljine je oduševila i materijalom. 'Sam muslin bio je prelijep. Moja krojačica u Los Angelesu Laura Basci radila je sa mnom na ovoj haljini. Ona je tako talentirana. Nisam mogao vjerovati kako je muslin dobro ispao, samo smo napravili male promjene,' otkrila je mladenka. Jednostavan izgled Sarah je upotpunila i nenametljiv make-upom te profinjeno punđom koja je naglasak stavila na crte lica.