NA SVE JE PAZILA

Izredala čak tri vjenčanice: Slavna ljepotica koja je nekoć ljubila Leonarda DiCaprija na svom slavlju nije štedjela

23.06.2022 u 21:51

Bionic
Reading

Njemačka manekenka Toni Garrn još se prije dvije godine udala za svog odabranika, engleskog glumca Alexa Pettyfera, a par je sada organizirao raskošnu obnovu zavjeta u Grčkoj. Za tu prigodu lijepa plavuša pripremila je čak tri vjenčanice, jednu ljepšu od druge

U jeku pandemije njemačka manekenka Toni Garrn, široj javnosti poznata zbog svoje veze s Leonardom DiCaprijem, udala se za dečka Alexa Pettyfreya. Organizirali su tada malo okupljanje za najbližu obitelj, sve u skladu s mjerama koje je diktirala pandemija.

Zato su si dala dali oduška i priredili raskošno slavlje i obnovu zavjeta u Grčkoj. Na otoku Farosu izgovorili su ponovno sudbonosno 'da', a fotografije koje su kasnije objavljene na društvenim mrežama otkrile su sve stajlinge vitke i visoke plavuše. Toni je za svoj dan iz snova pripremila čak tri vjenčane haljine.

Prvu je odjenula na sam obred, kada se pri zalasku sunca na vrhu otoka s kojeg puca nevjerojatan pogled, Alexu zaklela na vječnu ljubav. Haljina koja odiše jednostavnošću, a istovremeno posebnošću zbog pomno krojenih naboranih dijelova, na 29-godišnjoj Njemici stajala je kao salivena. Na rubnim dijelovima bočno od grudi haljinu je začinio detalj čipke, a mladenka je uz elegantno vezanu punđu nosila dugački veo.

Nakon toga je uskočila u također jednostavan kroj haljine, s prorezom u struku, kakvi su modeli trenutno jako popularni. Svilena haljina na mladoj je ljepotici također izgledala sjajno.

Na koncu je za ludi tulum do zore ova zgodna manekenka odjenula čipkastu haljinu s dubokim prorezom te igrala na kartu seksepila. Inače, trend biranja po dvije ili više vjenčanica postao je uobičajena praksa kod brojnih mladenki posljednjih sezona.