UVIJEK SU IN

Vječnom uzorku koji obožavaju modne ovisnice teško je odoljeti, a ovi komadi najbolje to dokazuju

21.05.2020 u 06:53

Bionic
Reading

Na invaziju neodoljivih točkica koje su preplavile kolekcije poznatih modnih kuća za ovogodišnju proljetno-ljetnu sezonu doista je teško ostati ravnodušan

Šarmantne točkice, koje rado nose i dame s kraljevskih dvora, poput španjolske kraljice Letizije ili Kate Middleton, omiljeni su uzorak mnogim fashionisticama, osobito sad kad smo već nadomak ljeta.

  • +5
Slavne cure u točkicama Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I ove su godine točkice viđene na modnim revijama istaknutih modnih kuća poput Altuzzare, Caroline Herrere, Marca Jacobsa ili Michaela Korsa, a trend su pratili i popularni high street brendovi Mango, Topshop, Zara, H&M...

  • +7
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako niste baš velika ljubiteljica romantičnog cvjetnog uzorka ili neobičnih grafičkih motiva, točkice bi mogle postati vaša omiljena modna alternativa za ovo ljeto.

Chic komadi s točkicama izgledaju fantastično ako ih npr. sparite s traperom ili lanom, a svidjet će se i ljubiteljicama damske elegancije, ali i ljubiteljicama pin up ili vintage stila.

Da je riječ o neprolaznom trendu, u nekoliko je prigoda pokazala i lijepa kraljica Letizia krajem prošle godine na Kubi, zasluživši čistu peticu za elegantnu haljinu s potpisom cijenjene venecuelske dizajnerice Caroline Herrere.

Otkrili smo nekoliko neodoljivih komada s točkicama koji će, ni ne sumnjamo, zadovoljiti mnoge ukuse: