LUCY HALE U STARKAMA

Lijepu brinetu koju znamo iz hit serije očarale kultne tenisice koje slave 103. rođendan

18.05.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Glumica Lucy Hale, najpoznatija po ulozi Arije u popularnoj teen seriji 'Slatke male lažljivice', lijepo je vrijeme odlučila provesti u parku sa svojim psićem

Ljupka zvijezda hit serije za mlade, redovito plijeni poglede pa čak i kad je u ležernom izdanju.

  • +4
Lucy Hale Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica dane provodi u izolaciji, a s simpatičnim psićem Elvisom uputila se u park u kombinaciji za koju je zaslužila čistu peticu.

Zgodna tridesetogodišnjakinja je odlično spojila bijeli T-shirt s udobnim hlačama s vječitim prugicama koje nikad neće izaći iz mode.

  • +14
Conversice Izvor: Promo fotografije / Autor: Converse

Dnevni stajling spretno je začinila s šiltericom, malo nakita i tenisicama koje u posljednje vrijeme bilježe veliki povratak na modnu scenu - kultnim Conversicama, odnosno starkama.

Lucy se odlučila za bijele visoke starke koje izgledaju sjajno bez obzira nose li se uz maksi haljine ili suknje, traperice, vruće hlačice...

Nije ni čudo da ih obožavaju mnoge slavne cure pa smo ih vidjeli i na Diane Kruger, Nini Dobrev, Ani de Armas ili Kaiji Gerber, a najpoznatija modna tražilica Lyst ih je uvrstila među pet trenutačno najtraženijih tenisica.

Radi se o jednim od najprodavanijih tenisica svih vremena, a započele su se proizvoditi još davne 1917. godine te su prvobitno bile namijenjene košarkašima.

Starke je popularizirao američki košarkaš Chuck Taylor, a 1923. su nazvane po njemu, te je tako postao prvi sportaš koji je svojim imenom 'zaštitio' neki modni brend.

Dakako, zbog globalne pandemije i Lucy s lica ne skida masku koja se u Kaliforniji mora nositi i na plažama.