TAYLOR MOMSEN:

Više se nikad neću baviti glumom

17.08.2011 u 10:59

Bionic
Reading

Taylor Momsen (18), najpoznatija po ulozi Jenny Humphrey u seriji 'Tračerica', odlučila je da se više nikada neće baviti glumom

Momsen, koja je podigla veliku medijsku prašinu sa svojim post/neogrunge bendom The Pretty Reckless, seksi odjećom i provokativnim izjavama, želi se u budućnosti baviti isključivo glazbom.

Iako se predviđalo da bi se mlađahna glumica, pjevačica i model mogla vratiti u nekoj od epizoda 'Tračerice', plavokosa Taylor potpuno je prekrižila glumu.

'Odlučila sam da se više neću baviti glumom. Obožavam raditi glazbu i biti na turneji s mojim bendom. To je jedino što me ispunjava u ovom trenutku. Nadam se da ću se moći time baviti do kraja moga života', rekla je Taylor Momsen.

Taylor je dodala da je jako uzbuđena što će na jesen The Pretty Reckless krenuti na svjetsku turneju po SAD-u i Europi s velikim ovogodišnjim povratnikom Evanescenceom.

'Evanescence je jedan od bendova čiji sam koncert posjetila, a sada nastupam s njim. To je zbilja ispunjenje mojih snova. Vrlo sam uzbuđena zbog toga', rekla je.

Iako su o njezinom provokativnom modnom stilu mišljenja podijeljena, Momsen kaže da bi u budućnosti voljela dizajnirati odjeću.

'Zanima me moda. Voljela bih pokrenuti vlastitu modnu liniju, no trenutačno imam previše posla', kaže ova poduzetna Amerikanka.