ODLIČNA IDEJA

Viralni trik s korektorom oduševit će one koji ljeti ne vole previše make upa

09.08.2023 u 16:56

Bionic
Reading

Šminkanje ljeti za mnoge podrazumijeva minimalnu podlogu, no svi oni koji ipak žele prikriti sitne nedostatke, bit će oduševljeni ovim viralnim trikom koji se pojavio na TikToku

TikTok odavno nije više samo mjesto za čudne izazove ili bizarne snimke, već je jedna od najposjećenijih online 'destinacija' i za beauty zaljubljenice.

Nedavni je trik koji se pojavio kao zamjena za podlogu, a savršen je za sve one koji vole prirodan look, postao veliki hit.

U čemu je prednost ove metode?

@christendominique New concealer placement 🚨Try this!🤯 The smallest amount of concealer but full coverage 🫶 Concealer @Dominique Cosmetics Wide Awake Full cover concealer Shade: Oat Milk #makeuptutorial #concealerhack #makeup #concealerplacement #fullcoverage #makeuphac ♬ Kawaii Aesthetic - LoES

Sve je zapravo u pažljivom iscrtavanju korektorom. Kad ga stavite na prava mjesta, zamaglit ćete svako crvenilo ili mrljice pa ten izgleda kao da ste nanijeli podlogu po cijelom licu.

Zvuči kao odličan trik za ljeto: lagana šminka i odlična pokrivenost nepravilnosti, a svi koji su ga isprobali naprosto su oduševljeni.

Važno je samo pratiti upute prema videu i korektor postaviti na ključna mjesta poput T slova postavljenog točno između očiju i duž nosa, zatim napravite obrnuto V ispod očiju i V dalje od nosa uz jagodične kosti. Zatim velikim kistom nanesite korektor i - voila!

Crvenilo i sitni nedostaci su prekriveni i ten izgleda ujednačenije no još uvijek je sve vrlo prirodno. I naravno, ove poteze korektorom možete izvesti i s podlogom no s korektorom je to puno lakše zahvaljujući aplikatoru no treba reći i da ćete pokoji prištić morati još dodatno prikriti uz pomoć korektora.