SVI IH ŽELE

Viralni hitovi: Pet modnih komada koji su obilježili ovu godinu

19.11.2019 u 14:17

Bionic
Reading

Najpopularnija modna tražilica na svijetu Lyst objavila je svoje godišnje izvješće u kojem su sabrani najpopularniji brendovi i komadi sezone, kao i najzapamćeniji modni trenuci, osobe koje su utjecale na stvaranje trendova, najuspješnije suradnje i još štošta drugo

U Lystovom izvještaju našao se i popis najviralnijih modnih komada koji su preplavili svaki kutak interneta. Evo koji komadi su zasjeli na prvih pet mjesta:

Zarina haljina na točkice

Jedna od najpretraživanijih haljina svih vremena koja je osvojila toliku popularnost modnih ovisnica da je dobila i vlastiti Instagram profil, zasigurno je Zarina midi haljin na točkice. O ovoj haljini nije se prestajalo govoriti mjesecima, zbog čega je ova haljina na vrhuncu slave bila proglašena najpoželjnijim high street komadom. Ne samo da je iz dana u dan rastao broj spominjanja na društvenim mrežama, već je zabilježen i rast potražnje za ovom haljinom koji je od srpnja porastao za 120 posto.

Broš u obliku pauka

Predsjednica britanskog Vrhovnog suda Lady Hale postala je viralni hit nakon što se na jednom ročištu pojavila noseći na haljini veliki broš u obliku pauka koji je ubrzo postao internet senzacija. Pretraživanja na popularnoj tražilici Lyst u svega tjedan dana skočila su za 166%.

Grudnjak i kardigan od kašmira brenda Khaite

Nakon što se u ovom efektnom kardiganu na ulicama New Yorka u listopadu pojavila Katie Holmes, potražnja za njim porasla je za 217%. 'The Eda Bralette' kardigan s ušiven grudnjakom od kašmira još uvijek je najpoželjniji komad s potpisom brenda Khaite koji je posljednjih mjeseci doživio ogroman uspjeh.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vetements papuče

Nakon što su u listopadu puštene u prodaju mekane papuče od pliša u obliku medvjedića koje potpisuje brend Vetements doživjele su nagli skok pregleda na internetu od 118% te su se jednako brzo rasprodale u više web trgovina.

Orolay jakna

Orolay puffer jakna s Amazona čija cijena iznosi oko 1000 kuna prvo je zapela za oku njujorčanima, a potom se proširila i društvenim mrežama, da bi u veljači postala viralni hit. Jakna je na Amazonu još uvijek dostupna u četiri boje - maslinastoj, crnoj, sivoj i plavoj.

LYSTOV POPIS

Brojke ne lažu: Iznenadit ćete se kad vidite koji su modni komadi trenutno najtraženiji

Pogledaj galeriju