ZA BLISTAV LJETNI TEN

Viralni hit koji je opčinio make up ovisnice: Pogledajte zbog čega ovaj proizvod ima više od 5 milijuna pregleda na TikToku

13.07.2022 u 20:17

Bionic
Reading

Ljeti mnoge fashionistice vole što prirodniji look bez puno make upa na lica, a za svježinu izgleda beauty ovisnice rado koriste popularne highlightere i bronzere koji daju lijep sjaj

Želite savršen blistav ten? Onda bi Sun-Kissed Glow Creme Bronzer, sjajan proizvod britanske beauty mogulice Charlotte Tilbury s 5 milijuna pregleda na TikToku mogao biti baš ono što vam treba ovoga ljeta.

Vaš godišnji odmor još nije počeo no vi želite preplanuli, blistavi ten iz snova?

U kozmetičkoj torbici biste svakako ovoga ljeta trebali imati genijalan proizvod koji potpisuje slavna Charlotte Tilbury čije su slavne klijentice između ostalih i Nicole Kidman ili Kate Moss, a ova inovativna make up stvarčica osigurava fantastičan ljetni look i - mnoštvo komplimenata.

U susret ljetu i bezbrižnim danima na plaži, kremasti bronzer britanske make up vladarice prikupio je više od pet milijuna klikova Tik Toku.

Riječ je o prvom bronzeru brenda koji ima kremastu teksturu i jamči preplanuli ten. Zašto je on toliko popularan? Možda zbog toga što savršeno oponaša onaj divni ljetni sjaj koji dobijemo na kraju dvotjednog odmora negdje na moru.

Sun-Kissed Glow Bronzer bogat je smolom za njegu kože koja stvara film i djeluje kao zaštitni štit na koži, poboljšavajući tonus kože tijekom vremena, dok formula, također na bazi hijaluronske kiseline, zadržava vlagu tako da koža zadržava dvostruko više vlage u sat vremena. Provitamin D3 pak povećava blistavost kože i daje trenutačni sjaj. Zvuči sjajno, zar ne?

BEATRICE BORROMEO

Glamurozno izdanje najbolje odjevene pripadnice kraljevske obitelji: Lijepa Talijanka u Dioru od glave do pete prošetala crvenim tepihom

Pogledaj galeriju

Osim toga, bronzer je dostupan u tri nijanse, a u samo nekoliko poteza kistom postiže se prirodno preplanuli ten bez prejakih i ne naročito privlačnih narančastih tonova. Može se koristiti i na licu (jagodice, čelo, nos i čeljust), ali i na tijelu (ramena, ključne kosti, ruke, noge). Njegova formulacija koja se temelji na svilenkastim polimerima osigurava ujednačen, besprijekoran rezultat i suptilno ističe područja koja obično potamne od sunčevih zraka.

Kako je najbolje koristiti kremasti bronzer? Za prirodnu konturu koja naglašava vaše jagodice i čini vaše crte lica istaknutijima, stisnite obraze i počnite blendati bronzer u laganim krugovima ispod jagodica, duž hrpta nosa i na sljepoočnicama. Dodajte dodir duž linije kose, čeljusti i ključne kosti i vaš ljetni sjaj je spreman. I pripremite se za brojne komplimente!