NFS: THE MOVIE

Videoigra Need For Speed uskoro i kao igrani film!

30.09.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Gomila 'ultra-super-hyper' automobila u raznim agregatnim stanjima, napeta krim-priča, seksi junakinja i Pinky iz 'Breaking Bada' za volanom? Što bi još filmski gledatelj mogao poželjeti. To su pomislili i tvorci Need For Speeda i odlučili snimiti igrani film prema vlastitoj igri

Nekoć je filmska adaptacija bilo čega (knjige, stripa, videoigre…) značila vrh piramide showbiz svijeta. No otkako GTA, CoD, GT i NFS imaju veće budžete od Hollywooda, teško je procijeniti hoće li igrani film biti samo bonus na blu-ray disku s novom NFS igrom ili samostalan projekt.

Sigurno je da iza filma stoji DreamWorks, u glavnoj ulozi je Aaron Paul, a u kina bi trebao doći na proljeće 2014. Budući da je NFS jedna od igara svetog arkadno-šoferskog trojstva (uz GTA i GT; ako ste se pitali) ne sumnjamo da će barem netko od 140 milijuna igrača svratiti i u kino. Dotad, vani je trailer koji sugerira klasičnu priču; siromašni vozač izlazi iz zatvora i uključuje se u ilegalnu utrku preko SAD-a kako bi se osvetio zlim bogatašima koji su ga strpali u ćuzu.