MUST HAVE MODEL

Viđamo je na Instagramu, ali i zagrebačkoj špici: Modne ovisnice osvojila je ova jakna, a mi smo pronašli njezine jeftine verzije

22.04.2021 u 09:46

Bionic
Reading

Ljubav koju gaji prema modi Francuskinja Gaëlle Drevet pretvorila je u unosan biznis. Njezinom modnom brendu The Frankie Shop u svega nekoliko godina postojanja uspjelo je poći za rukom stvoriti najpoželjnije komade na modnoj sceni, a ovoga proljeća navedeno se odnosi na predimenzionirani model prošivene jakne, idealne za prevrtljivo proljetno vrijeme

Osnivačica brenda The Frankie Shop prošle godine postala je glavna tema razgovora u modnim krugovima zahvaljujući majicama s podstavljenim ramenima u maniri 80-ih. Obična, a istovremeno iznimno efektna majica s potpisom francuske blogerice osvojila je modni svijet i zaradila brojne jeftine inačice zahvaljujući popularnim high street brendovima.

U zimskim mjesecima pozornost modne javnosti ostvarila je jednostavnim trenirkama imena Vanessa, a ovoga proljeća ima novi modni adut. Riječ je o predimenzioniranom modelu prošivene jakne u maslinastozelenoj boji, a koja se od lansiranja već nekoliko puta uspjela rasprodati.

  • +2
Prošivena jakna s potpisom brenda The Frankie Shop Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Po cijeni od gotovo 1500 kuna, ova jakna postala je omiljenim komadom u proljetnoj garderobi modnih ovisnica diljem svijeta, pa tako i onih sa zagrebačke špice.

Po uzoru na bomber i tople, pufaste jakne kakve su dominirale zimskim mjesecima, model s potpisom brenda The Frankie Shop očekivano je dobio svoje jeftine inačice.

Na potrebe modnih ovisnica za ovom efektnom jaknom koja se pokazala must have modelom u prijelaznom razdoblju očekivano je odgovorio španjolski high street brend Zara, uvrstivši u svoju ponudu dva modela po cijeni od 300 i 400 kuna, a koja izgledom neodoljivo podsjećaju na nju.

  • +3
Prošivene jakne sa Zarinim potpisom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo