ZIMSKI FAVORIT

Trenirka koja je preplavila Instagram: Zove se Vanessa i postala je uniformom svjetskih trendseterica

22.01.2021 u 06:43

Bionic
Reading

Nakon što joj je prošle godine pošlo za rukom kreirati najpoželjniju majicu ljeta francuska modna blogerica Gaëlle Drevet s američkom adresom sada se može pohvaliti stvaranjem hit trenirke kojoj svjetske trendseterice s Instagrama ne mogu odoljeti

Osnivačica brenda The Frankie Shop prošle godine postala je glavna tema razgovora u modnim krugovima zahvaljujući majicama s podstavljenim ramenima u maniri 80-ih. Obična, a istovremeno iznimno efektna majica s potpisom francuske blogerice osvojila je modni svijet i zaradila brojne jeftine inačice zahvaljujući popularnim high street brendovima.

Na krilima velikog prošlogodišnjeg uspjeha, Gaëlle Drevet danas se može pohvaliti još jednim hit komadom na modnoj sceni. Riječ je o udobnom kompletu trenirke koja se u prodaji nalazi u velikom rasponu boja, a do danas im nisu odoljele neke od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice.

Spomenuta trenirka nosi naziv Vanessa, a cijena joj u prodaji iznosi oko dvije tisuće kuna. It djevojke današnjice poput supruge Justina Biebera obožavaju je kombinirati sa skupocjenim dizajnerskim torbicama i hit tenisicama trenutka, a po svemu sudeći postala je njihovom omiljenom uniformom u zimskim mjesecima.

  • +19
Trenirke s polica high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo