PODIŽE RASPOLOŽENJE

Ova obična majica preplavila je Instagram, nema tko je ne nosi

28.05.2020 u 13:53

Bionic
Reading

Ljeto samo što nije tu, a ukoliko ste ovih dana tražili inspiraciju na profilima poznatih fashionistica i modnih blogerica, zasigurno se primijetili kako su svi poludjeli za sunčanom žutom koja u trenu doista podiže raspoloženje

Ako ste i vi tijekom proteklih mjeseci poput mnogih u izolaciji napravili detaljnu 'reviziju' vlastite garderobe, sad je vrijeme da one zaboravljene komade u veselim proljetno/ljetnim nijansama poput žute, zelene ili narančaste, ponovno aktivirate.

Da će upravo najpoželjniji komadi ovoga ljeta biti oni u žutoj boji potvrđuje i najpoznatija modna tražilica na svijetu Lyst prema kojoj potraga za ovog nijansom koja unosi vedrinu i optimizam, raste iz tjedna u tjedan za 16 posto. Dakako, i dalje su najtraženije haljine, no raste i potraga za žutim T-shirt majicama i košuljama - primjetan je porast za oko 18 posto iz tjedna u tjedan.

Ni ne sumnjamo kako je riječ o boji koja će dominirati u tjednima koji dolaze, a kako se radi o velikom trendu koji ćemo itekako uskoro viđati na gradskim ulicama, dokazuju i brojne modne influencerice u posljednje vrijeme naprosto opčinjene jednim cool komadom u žutoj. Malo je nijansi koje utjelovljuju sjaj ljeta poput sunčane žute, a ova je boja ovih dana poprimila i poseban značaj na društvenim mrežama.

Riječ je o pamučnoj T-shirt majici 'Eva', trendi kroja bez rukava s 'jastučićima' na ramenima, koja je preplavila Instagram - za njom su poludjele mnoge fashionistice.

Ova minimalistička majica sa suvremenim twistom fantastično se slaže s npr. traperom ili udobnim hlačama širih nogavica s visokim strukom, a potpisuje je američki brend Frankie Shop iza kojeg stoji bivša novinarka, Francuskinja Gaelle Drevet.

Cijena joj je 75 dolara, a nastala je u suradnji s blogericom, Camille Charriere i iza sebe ima i humanitarnu priču. Naime, 100 posto zarade ide za pomoć Crvenom križu u sklopu inicijative #letthesunchainin.

  • +10
Nosi se žuta boja Izvor: Promo fotografije / Autor: Reserved

Iz Frankie Shopa su se također obvezali i da će za svaki svaki Instagram post u kojem se nalazi žuta boja uz hashtag #letthesunchainin, donirati 1 dolar Crvenom križu.