stigla je u pariz

Victoriju Beckham ništa ne može smesti: Na jednoj nozi ortopedska čizma, na drugoj štikla

27.02.2024 u 23:10

Bionic
Reading

Iako je poznata po tome što se ne smiješi, Victoria Beckham izgledala je smrknutije nego inače dok je šepajući na štakama izašla iz svog hotela s pet zvjezdica tijekom Tjedna mode u Parizu

Ortopedske čizme sigurno nisu ono što je modna dizajnerica planirala za svoj stajling povodom dolaska u prvi red do modne piste, tik do najvećih imena industriji. No, 49-godišnja dizajnerica na Valentinovo je doživjela gadan pad u teretani, a kasnije su joj liječnici rekli da je slomila gležanj.

A nakon toga uslijedio je i još jedan udarac - njezin sin Romeo objavio je da je prekinuo vezu sa svojom djevojkom, manekenkom Miom Regan, i to nakon pet godina veze. Inače, Victoria se jako dobro slagala s Miom koja je čak bila i model za njezin modni brend.

Ipak, to sve Victoriju nije spriječilo da stigne u Pariz gdje se trenutno održava jedan od najprestižnijih Tjedana mode. Victoria je odsjela u hotelu l La Réserve, gdje cijene noćenja mogu iznositi i više od 2100 eura. A fotografi su je snimili kako izlazi iz hotela u ležerno chic kombinaciji koja je uključivala midi crni kaput dvorednog kopčanja i crnih tajici, a ortopedska čizma nije je spriječila ni u odabiru cipela. Tako je na jednoj nozi nosila Alaia Perspex salonke s visokom i tankon potpeticom s upečatljivim detaljem u obliku srca s prednje strane.

Ovim stajlingom Victoria je jasno poručila kako je teško išta može zaustaviti te da slomljeni gležanj i ortopedska čizma za nju nije prepreka niti za dolazak u Pariz niti za postizanje pariškog chica.