NEĆE JOJ BITI SNAHA

Prekid ljubavne veze Romea i Mije uništio snove Victorije Beckham

27.02.2024 u 10:07

Bionic
Reading

Nakon što se doznalo da je ljubavi 21-godišnjeg Romea Beckhama i Mije Regan došao kraj, tu je vijest najteže primila njegova majka, dizajnerica Victoria Beckham, koja je manekenku obožavala

Prema dobro upućenim izvorima, Victoriju Beckham slomio je prekid veze njezinog sina Romea i manekenke Mije Regan, ponajviše jer će to itekako utjecati i na njihovu obitelj.

Nakon što je 21-godišnji Romeo na Instagramu potvrdio da je nakon pet godina njegovoj ljubavi s vršnjakinjom Mijom došao kraj, isto je potvrdila i manekenka.

Victoria Beckham ipak se nada kako bi njih dvoje svojoj ljubavi mogli dati još jednu šansu, kao što su to već jednom napravili, osobito jer se ona jako dobro slagala s nesuđenom snahom.

Romeo Beckham i Mia Regan Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prekid joj nije sjeo najbolje ponajviše zbog toga što je smatrala da je Mia idealna osoba za uklopiti se u obiteljski brend, a s Beckhamovima je već proputovala pola svijeta i bila s njima na obiteljskim odmorima.

Nije nepoznanica da je želja Victorije Beckham odavno da stvori veliku celebrity obitelj, nešto poput slavnih Kardashianki, no za sada od toga neće biti ništa. Iako bi voljela da može kontrolirati svoju djecu i upravljati njihovim životima, oni joj takvo što ipak ne dopuštaju.

Romeo Beckham i Mia Regan bili su u vezi od 2019. te su čak i živjeli zajedno, a nakon prekida manekenka je iselila iz doma kojeg su dijelili.