ROMEO I MIA

Pet godina bacili u vjetar: Beckhamov sin ponovno je sam

26.02.2024 u 23:22

Bionic
Reading

Sin Davida i Victorije Beckham, Romeo Beckham prekinuo je nakon pet godina vezu s manekenkom Mijom Regan, nakon čega je ona iselila iz njihovog zajedničkog stana

Ljubavi Romea Beckhama i Mije Regan došao je kraj. Nakon što je britanska manekenka iselila iz doma kojeg su dijelili, u nedjelju 25. veljače i službeno su potvrdili svoj raskid na Instagram Storyjima svojih službenih profila.

'Mooch i ja razišli smo se nakon pet godina ljubavi, još uvijek imamo puno poštovanja jedno prema drugome i veže nas i dalje veliko prijateljstvo', stajalo je u Instagram Storyju 21-godišnjeg Romea Beckhama, a u njezinoj:

'Ovo je Ro, odrasli smo jedno s drugim i bili zajedno od naše 16-e godine! Ljubav poprima različite oblike i puteve kako sazrijevate. Iako i dalje osjećamo veliku ljubav jedno prema drugome, više nismo u romantičnoj vezi. Nakon pet godina postali smo prijatelji.'

Romeo Beckham i Mia Regan Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Time je 'bačeno u vjetar' pet godina njihove ljubavi, koja je počela još 2019. godine. Iako mladi, Romeo i Mia počeli su brzo živjeti zajedno, a jedno drugome smislili su i nadimke iz ljubavi - on je Miu zvao Mooch, a ona Romea jednostavno Ro.

Da u njihovoj vezi nešto 'ne štima' dalo se naslutiti za Dan zaljubljenih, Valentinovo, koje si po prvi puta nisu javno čestitali, što do sada nije bio slučaj.