ŽENA SA STILOM

Victoria Beckham s razlogom je modni uzor poslovnim ženama diljem svijeta

23.05.2018 u 13:43

Bionic
Reading

Victoria Beckham viđena je ispred poznatog londonskog restorana za koji je ekskluzivno dizajnirala terasu povodom kraljevskog vjenčanja godine koje je u potpunosti zaokupilo pažnju britanske javnosti, a njezin bezvremenski stajling koji je tog dana odabrala ni ovog puta nije mogao proći neprimijećen

Iako je kritizirana od strane modnih kritičara zbog nedovoljno upečatljivog, pomalo dosadnog stajling koji je nosila na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, kada pogledamo stil Victorije Beckham jedno je sigurno, bivša spajsica uvijek i u svakom trenutku dosljedna je poslovnoj eleganciji, pa makar se takva pojavila i na kraljevskom vjenčanju.

Suprug David Beckham možda je pokupio sve komplimente na račun svoje svečane odjevne kombinacije, no kada je u pitanju elegancija za svakodnevne prilike, tu je Victoria modna šampionka. Bivša pjevačica i modna dizajnerica, koja danas slovi za jednu od utjecajnijih ličnosti u svijetu mode, viđena je ispred poznatog londonskog restorana Scott's za koji je dizajnirala terasu povodom kraljevskog vjenčanja.

  • +28
Poznati na vjenčanju Meghan Merkle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dizajnerica je svoje modno oko iskoristila za ukrašavanje terase prekrasnim bijelim grmovima i penjačicama u čemu joj je pomogla dizajnerica cvijeća Flora Starkey. Victoria je ondje organizirala doručak na kojem je proslavila suradnju s poznatim restoranom, a njezin stajling ponovno je pobudio zanimanje.

  • +21
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa spajsica odjenula je smaragdno zeleno odijelo s potpisom vlastitog modnog brenda, elegantni sako bez kopčanja s decentnim bočnim rukavima čija je cijena 11.960 kuna te dugačke 'palazzo' hlače na crtu koje koštaju 5.250 kuna. Odijelo je poput prave poslovne žene nosila uz jednostavnu elegantnu bijelu košulju i štikle s platformom koje su prekrile trendi hlače.

Love this street style ✌🏼 @best_street_styles #victoriabeckham

A post shared by Women With Style (@women_with_style) on

Cjelokupan stajling Victoria je kao i obično začinila neizostavnim sunčanim naočalama i torbicom u boji konjaka s vlastitim potpisom čija je cijena 7.985 kuna te eketnim zlatnim lančićem.

  • +39
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia