FASHION GURU

Meghaninu vjenčanicu htjet će imati sve mladenke na svijetu, osim u Hrvatskoj, jer ovdje i dalje prolaze čipketine i šljokice

  • 21.05.2018 u 15:51

  • Bionic
    Reading

    Još uvijek se prežvakavaju teme s kraljevskog vjenčanja, a ima ih mnogo. Od toga tko je bio, a tko nije, pa do seciranja svih uzvanika i onoga što su jeli i nosili. Britanci imaju posebna pravila odijevanja kada je u pitanju popodnevno i večernje slavlje i zato, usprkos očekivanju mnogih, nismo vidjeli puno glamuroznih toaleta

    Naravno da je mladenka Meghan Markle bila najljepša i da je njezina haljina naprosto sve zasjenila. Nakon odlaska Riccarda Tiscija iz Givenchyja ta modna kuća nije osjetila neki udarac, već se latila posla i napravila haljinu koju će sve mladenke na svijetu htjeti imati, osim naravno u Hrvatskoj, jer ovdje i dalje prolaze čipketine i šljokice.

    • +11
    Meghan Markle u vjenčanici Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

    Bespotrebno je dakle govoriti o njezinoj haljini jer jednostavnost u dizajnu ne znači to da ju je jednostavno napraviti.

    Njezina šogorica Kate je pomalo dosadna u svojoj jednostavnosti, ponajprije zato što smo je već nebrojeno puta vidjeli u istim kombinacijama, a i sada je bila predvidljiva u kaputiću haljini Alexander McQueen by Sarah Burton.

    • +5
    Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

    Victoria Beckham je bila dobra, nosila je naravno svoj brend i utegnula se pa je pomalo nalikovala na Popajevu Olivu te garantirano nije danima jela, ali mora se priznati da David bolje izgleda od nje.

    Meganina frendica Serena Williams odlučila se za puder haljinu Ateliera Versace i Bulgarijev nakit, a išla je na provjereno i nije fulala.

    • +28
    Poznati na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

    Za razliku od uštogljene Vicky, Clooneyjeva odabranica Amal odjenula je popularnu dizajnericu Stellu McCartney u senf žutoj boji i sve ih pokosila. Uz to je odabrala šešir u istoj nijansi dok je na nožice stavila zlatne cipelice Gianvita Rossija. On je pored nje svijetlosivim odijelom pojačao njezinu haljinu, tako da se može reći da su svi gledali samo u nju i Meghan.

    • +15
    Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

    Poznata lica iz šoubiza pokazala su svoja najbolja izdanja na vjenčanju godine, a elegantni i klasični krojevi primjer su stajlinga kojima se ne može pogriješiti. Pratite i dalje komentare Fashion Gurua, a mi vam savjetujemo da svoje fotke u najboljim stajlinzima napravite pametnim telefonom Samsung Galaxy S9.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.