ŽELJEZNA VOLJA

Sve za ljepotu: Evo zašto Victoria Beckham tako dobro izgleda

02.05.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Bivša Spajsica Victoria Beckham, super uspješna dizajnerica i majka četvoro djece, svoju vitku figuru duguje žestokoj tjelovježbi i posebnom režimu prehrane

Supruga Davida Beckhama zna da se za ljepotu treba žrtvovati, pa joj nije teško ustati u cik zore kako bi ostala u top formi.

Prije devet sati, slavna Britanka koja je najavila kako će uskoro lansirati vlastitu beauty liniju, osim obveza oko djece, prije nego ode u ured, stigne napraviti dvije runde tjelovježbe u teretani.

Za Sunday Times, Victoria je otkrila kako izgleda njezino jutro.

  • +16
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Svaki dan ustajem u 6 sati, a prije nego se djeca probude vježbam sat vremena u teretani. Kad se probude, doručkujemo i zatim ih David i ja vozimo u školu', kaže Vicky koja prije nego krene na posao, vježba još jedan sat u teretani.

  • +24
Victoria Beckham kolekcija jesen/zima 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Da, vrlo sam disciplinirana, jednostavno moram biti', kaže gospođa Bechkam koja ističe kako joj je to vrijeme u teretani vrlo bitno jer je to jedino vrijeme koje ima samo za sebe tokom dana.

'Tamo imam svoj mir, nitko ne ulazi niti mi dolazi s laptopom', smije se Victoria dodajući da joj se ponekad čini da ako samo malo duže ostane u kući, da će je već netko omesti u nastojanjima provođenja kvalitetnog vremena sama sa sobom.

Inače, Victoria i David vjenčali su se 4. srpnja 1999. u dvorcu Luttrellstown okruženog s 2,2 četvornih kilometara zelenih površina u Irskoj, a usprkos brojnim kušnjama, poput afere s Rebeccom Loos 2004. koju David nije nikad priznao, još uvijek su skupa.