HERMIONE U PROBLEMIMA

Veza Emme Watson u krizi?

07.11.2011 u 12:51

Bionic
Reading

Emma Watson, koju znamo kao sveznalicu Hermione iz 'Harryja Pottera', navodno je jako zabrinuta za budućnost svoje veze s mladim glumcem Johnnyjem Simmonsom

'Emma svima u posljednje vrijeme govori kako se njezina veza zakomplicirala. Žalila se da osjeća da se Johnny u posljednje vrijeme dosta udaljio i boji se da je razlog to što ih mediji u stopu prate zbog njezine popularnosti. Sve se manje viđaju. Emma ga je pozvala u Oxford, no on to nije oduševljeno prihvatio. Njezini prijatelji su također uvjereni da je jasno da ljubav Emme i Johnnyja umire', rekao je jedan dobro upućen izvor.

Emma (21) je Johnnyja Simmonsa upoznala na setu snimanja The Perks of Being A Wallflower, pa se sada brine neće li zahlađenje njihovih odnosa utjecati na promotivne aktivnosti oko filma.

Inače, Emma nije nimalo oduševljena holivudskim kanonima ljepote te pritiskom na mlade glumce da se podvrgavaju plastičnim operacijama.

'Nemam savršene zube niti sam mršava kao grančica. Prije svega želim biti normalna osoba koja se dobro osjeća u svome tijelu. Ne želim ništa mijenjati na sebi. U Hollywoodu svi izgledaju isto. To mi se nimalo ne sviđa', rekla je Watson.