KOME SE ZVIJEZDE SMIJEŠE

Venera u Strijelcu donosi puno flertova, ali i opasnost od preljuba

02.12.2017 u 12:57

Bionic
Reading

Otkad je Venera 1. prosinca ušla u Strijelca, poriv za uzbuđenjima postao je jači. Ako ste uobičajeno povučeni i samozatajni, otvorit ćete se, prihvaćati pozive ili čak preuzimati inicijativu u druženjima. Gužve i buka koje su vam donedavna smetale privremeno će vam goditi. Onaj tko je i inače ekstrovertiran i prijateljski nastrojen pričat će sto na sat i bacati se svima u zagrljaj.

Idućih ćete tjedana uglavnom biti radoznali i dobre volje. Većina će se odijevati napadnije, jesti i piti s manje obzira prema svojoj kilaži i neumorno sudjelovati u igrama udvaranja. Romantična će energija biti raspršena, što će iznjedriti istovremenu naklonost prema nekolicini.

U odnosima će porasti spontanost i tolerancija. Ljubavni partneri i bliski prijatelji jedni će drugima davati više slobode i suzdržavati se od prigovaranja. Ključne će riječi biti pustolovnost, spremnost na rizik i lakomislenost.

S druge strane, mnogi će se ležernije odnositi prema obavezama, bilo na polju kućanskih poslova, ili u pogledu vjernosti prema partneru. Venera u Strijelcu navodi (i) zauzete na zaigranost u odnosu prema suprotnom spolu, što se katkad zadržava u okviru flerta, a ponekad prelazi granice preljuba.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Venera u Strijelcu najpovoljnije utječe na Strijelce, Ovnove, Lavove, Vage i Vodenjake. Pripadnici ovih znakova idućih bi tjedana trebali obaviti estetske zahvate, započeti dijetu ili sustav vježbanja, nabaviti novu garderobu ili pristupiti onom tko im se dopada. Venera će prijeći iz Strijelca u Jarca 25. prosinca.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +44
Poznati lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia