PRELJUB IM NIJE STRAN

Koji su horoskopski znakovi najskloniji nevjeri

04.11.2017 u 08:33

Bionic
Reading

Što potiče pojedini znak na preljub? U kojim je okolnostima prijevara najizglednija? Kako se tko nosi s pohotom prema nekome tko mu nije stalan partner? Evo kakve odgovore nudi astrologija!

Vatreni znakovi

Ovnovi su po prirodi lovci pa se ne mogu oduprijeti porivu da pokušaju zavesti onoga tko im zaokupi pažnju. Nagli su i teško se kontroliraju i ako dođu u priliku prevariti partnera, vjerojatno će to i učiniti.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi obožavaju biti u centru pažnje. Potrebno im je divljenje i obožavanje, a ukoliko to ne dobivaju u vezi, potražit će pažnju u tuđem naručju. Skloni su prevariti partnera i iz osvete.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci ne podnose dosadu pa će se upustiti u nevjeru ako je njihova veza zapala u rutinu. Znaju prevariti partnera i ako su od njega dugo razdvojeni ili ako nemaju pametnijeg posla.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zemljani znakovi

Bikovi su po prirodi vjerni i odani. Iako su senzualni i pohotni, svjesni su koliko mogu izgubiti zbog nevjere pa su spremni zatomiti svoje tjelesne prohtjeve kako bi očuvali vezu.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevicama je obostrana vjernost iznimno bitna stavka. Suzdržane su i posjeduju veliku sposobnost samokontrole pa su voljne potisnuti naklonost koju osjećaju prema nekome tko nije njihov partner.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci su pouzdani i odgovorni ljudi koji drže do doma i obitelji. Umiju se oduprijeti pohoti i ostati vjerni partneru. Ako se ipak upuste u nevjeru, bit će vrlo oprezni i pobrinuti se da njihov parter to nikad ne dozna.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zračni znakovi

Vrckavi Blizanci nisu oličenje vjernosti. Vrlo su radoznali i koriste se flertom da doznaju što više, pa i kakav je netko u krevetu. Njima su zavođenje i seks samo igra pa ne pomišljaju na to da svojim djelima nekoga mogu povrijediti.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage ne mogu živjeti bez ljubavi i pažnje. Razigrane su i uživaju u koketiranju s privlačnim pripadnicima suprotnog spola. Ako su zaljubljene u partnera, nikad neće prijeći granicu flerta, ali ako nisu, prevarit će ga bez oklijevanja.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci su u stalnoj potrazi za uzbuđenjima i novim iskustvima. Vrlo su hiroviti pa je nemoguće predvidjeti u kakvim bi okolnostima mogli pokleknuti i počiniti nevjeru. Razlozi variraju od prilike do prilike - jednom zanimljiv razgovor, drugi put sirova strast.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodeni znakovi

Rakovi teže za mirom i sigurnošću pa nisu skloni varanju. Kad su u vezi, partner im je na prvom mjestu, a čak i ako u odnosu postoje neki problemi, spremni su mnogo toga otrpjeti kako bi ga očuvali.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpionovim postupcima upravljaju strasti pa im nevjera nije stran pojam. Često se u nju upuštaju ako su u vezi u kojoj je nestalo vatre ili ako slute da su i sami žrtve preljuba. Partner koji je potpuno iskren i odan ne treba strahovati da će biti prevaren.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribama ljubav predstavlja središte svijeta. Kad nađu srodnu dušu, spremne su na brojne žrtve i borbu kako bi njihova veza opstala. Ipak, ako se osjete zanemarenima i zapostavljenima, mogle bi se upustiti u izvanbračnu vezu.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia