MJESEČNI HOROSKOP

Pred Vodenjacima je uzbudljiv mjesec, Škorpioni će puno trošiti, a Ribe biti na udaru kritika

01.12.2017 u 06:36

Bionic
Reading

Božić će ove godine posebnu radost donijeti u domove Jaraca i Riba, kojima prethodi razdoblje zategnutih ljubavnih odnosa. Povlačenje u sebe i izbjegavanje komunikacije kod Jaraca uzrokovat će u njihovim partnerima osjećaj krivnje, dok će Ribe veći dio prosinca biti izložene kritikama i napadima svojih partnera

Posljednji mjesec u godini Ovnovima će obilježiti bogat društveni život, učestali izlasci i putovanja. Intenzivna suradnja s inozemstvom mogla bi vam donijeti mogućnost preseljenja zbog posla ili barem odlaska na višednevno putovanje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će u vezama pokazivati posesivnost i ljubomoru. Nesigurnost i partnerovo izbjegavanje komunikacije navest će vas da posumnjate u njega, no krajem mjeseca shvatit ćete da ste se brinuli bez razloga. Često ćete se osjećati nemirno i napeto, no u tim trenucima ne posežite za hranom ili alkoholom.

  • +40
Poznati bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima poslovne okolnosti neće uvijek ići na ruku, ali ne dozvolite da vas to obeshrabri. Pokažete li dovoljno strpljenja i promišljenosti, uspjet ćete prevladati izazove. Nećete biti u naponu energije, a mnogima će oslabljen imunitet stvarati probleme. Ne izlažite se stresu i nastojte se kvalitetnije hraniti.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Usamljene Rakove na samom kraju godine očekuje susret koji će ih ostaviti bez daha. Poslovni zadaci oduzimat će vam mnogo vremena i energije, no ukoliko se dokažete, ukazat će vam se prilika za napredovanjem na koju već dugo čekate.

  • +44
Poznati rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavove očekuje uzbudljivo razdoblje ispunjeno novim ljubavnim mogućnostima, kao i profesionalni uzlet pa ćete konačno ostvariti svoje dugoročne ambicije, no isključivo ukoliko iza njih stoji mnogo truda i odricanja. Unatoč problemima s umorom i čestim prehladama, nećete gubiti optimizam.

  • +44
Poznati lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obiteljski odnosi Djevica neće biti skladni, a najviše će vam smetati što nitko neće cijeniti vaš trud i žrtvovanje. Ako ste nedavno započeli vezu, neodobravanje bližnjih moglo bi vas staviti u nezavidan položaj. Ni poslovna situacije nije bolja, ali upornost i strpljenje pomoći će vam da uspješno prevladate probleme.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će uživati u pohađanju društvenih događaja, izletima i putovanjima. Potpora koju ćete uživati na poslu uvelike će vam olakšati rad, a vaše ideje i prijedlozi nailazit će na plodno tlo. Pretjerivanje u blagdanskoj zakuski moglo bi dovesti do kojeg kilograma viška. Ne morate si ništa uskraćivati, no pronađite mjeru!

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će s partnerom mnogo razgovarati o budućnosti, a mnogi će parovi  baš ovog mjeseca saviti svoje ljubavno gnijezdo u novom domu. Puno ćete zarađivati od honorarnog rada ili odrađivanja prekovremenih sati, no zbog povećanih troškova života nećete uspjeti mnogo uštedjeti.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Strijelcima je prekrasno osjećajno razdoblje u kojem će svi vaši snovi postati stvarnost. Iako će vaša želja za uspjehom i spremnost na odricanje biti hvalevrijedne, nemojte biti brzopleti. Unatoč povremenim naletima umora i pospanosti, osjećat ćete se dobro i izbjeći veće zdravstvene smetnje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će se često osjećati usamljenima čak i ako ste u vezi. Mir i tišina bit će vam neophodni za uspješno obavljanje radnih zadataka pa ćete se bolje osjećati radeći iza kulisa. Trenuci provedeni u samoći pomoći će vam da napunite baterije i lakše se nosite sa svakodnevnim zaduženjima.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Vodenjacima je uzbudljiv mjesec koji bi vam mogao donijeti brojne pozitivne promjene na osjećajnom planu. Podrška okoline imat će velik značaj na vaš poslovni život. Nadate li se promaknuću ili pronalasku boljeg posla, upravo će vam nečija pomoć ili preporuka oko 12. omogućiti ostvarenje ciljeva.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Veći dio mjeseca Ribe će biti izložene partnerovim kritikama i napadima, na što mu nećete ostati dužni. Poslovni stres ostavit će trag na vašem zdravlju pa ćete često biti napeti, nemirni i uzrujani. Iako vam neće biti lako šutjeti kad osjetite nepravdu, imajte na umu da ulaskom u sukobe nećete puno postići.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia