VOŽNJA NA MRAČNOJ STRANI

Venera u Škorpionu donosi ljubomoru i opsesivnost, a najviše će se to odraziti na Bikove, Lavove, Vodenjake...

09.09.2018 u 07:57

Bionic
Reading

Ulaskom Venere u Škorpiona 9. rujna započinje razdoblje u kojemu nećete biti zadovoljni površnim odnosima. Dok je planet ljubavi, seksa i estetike u Škorpionu, zavirivat ćete ispod površine i zahtijevati puno sjedinjenje bez zadrške. Htjet ćete se povezati s nekim posebnim na dubljem nivou iako ne možete biti sigurni što ćete naći u dubini - ne samo tuđoj, nego i svojoj

Venera se u ovom mračnom i beskompromisnom znaku voli igrati na mračnoj strani. Pod njenim ćete utjecajem razvijati zanimanje za oblike seksualnosti koje ste ranije smatrali tabuom. Privlačit ćete ljude i situacije prema kojima ćete osjetiti vrlo snažne i proturječne emocije.

Mnogi će se opsesivno zaljubiti, što će ih uvaliti u nevolju ako im osjećaji ne budu uzvraćeni. Ta ljubav neće biti romantična, nego od samog početka vrlo tjelesna. Intenzitet kojim će ljudi žudjeti jedni za drugima često će biti neugodan i za one koji žude i za one koji su predmet žudnje.

Mali korak od ljubavi do agresije

Udvarači neće imati mjere pa metama njihove ljubavi neće preostati drugo nego da se udalje i sakriju na sigurno. Nabujala seksualna napetost mogla bi povremeno prerastati u ljubomoru, bijes i agresiju. Ako imate posla s nasilnim partnerom ili simpatizerom, budite oprezni i uvijek spremni tražiti zaštitu nadležnih organa.

U dugim vezama i prijateljstvima javljat će se problemi posesivnosti, igre moći i kontrole. Velika je vjerojatnost da ćete htjeti u većoj mjeri kontrolirati nečiji život ili netko vaš. Opsjednutost će vladati i izvan ljubavnih okvira. Budete li se željeli nečega domoći, ući ćete u nerazuman rizik i uložiti napor nesrazmjeran vrijednosti željenog.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Venera u Škorpionu najjače će se odraziti na živote samih Škorpiona, Bikova, Lavova i Vodenjaka. Oni će u većoj mjeri upadati u ranije opisane probleme. S druge strane, Ribama, Rakovima, Jarcima i Djevicama u ljubavi predstoji ugodna bonaca.

Kad 6. listopada dosegne 10 stupnjeva Škorpiona, Venera će ući u retrogradnu kretnju. Prvog dana studenog vratit će se nakratko na posljednje stupnjeve Vage. Kad dosegne 25 stupnjeva tog znaka, krenut će direktno i opet ući u Škorpiona 1. prosinca.