PLANETARNA KRETANJA U RUJNU

U ljubavi ćete igrati na sve ili ništa, a karijera i društveni status bit će vam na prvom mjestu

02.09.2018 u 18:06

Bionic
Reading

U rujnu Saturn kreće naprijed nakon pet mjeseci nazadovanja, a posljednjeg dana mjeseca pridružuje mu se Pluton. Prividno nazadovanje posljedica je planetarnog zalaska za Sunce, kad nam se čini da planet ide natraške u odnosu na Zemlju. Oba će planeta još dugo biti u Jarcu. Od važnijih Mjesečevih mijena izdvajamo mlađak u Djevici 9. rujna i uštap u Ovnu 25. rujna

Saturn, koji je bio retrogradan od 17. travnja, vraća se na našu stranu Sunca i kreće direktno u četvrtak 6. rujna. Pod tim ćete utjecajem jače usmjeriti pozornost na karijeru i društveni status. Disciplina će postati jedna od najcjenjenijih vrlina. Istog će dana Merkur ući u Djevicu, što će unaprijediti vašu sposobnost kritičkog promišljanja. Opažanje detalja i pamćenje bit će vam poboljšani.

U nedjelju 9. rujna Sunce i Mjesec će se naći u konjunkciji, što će iznjedriti mladi Mjesec u Djevici. Logičke sposobnosti Djevice sad će isplivati na površinu. Svaki će ih znak moći primijeniti u rješavanju problema i predviđanju razvoja situacije. Istog dana Venera ulazi u Škorpiona, ulijevajući vam strast i ljubomoru. U ljubavi ćete igrati na sve ili ništa, a na moguće odbijanje reagirat ćete gnjevom i gorčinom.

U utorak 11. rujna Mars ponovno ulazi u Vodenjaka nakon kraćeg izleta u Jarca. Isplatit će vam se neuobičajene metode u poslu i sposobnost prilagodbe grupi. Timski radnici imat će više uspjeha nego individualci. Zahvaljujući Marsu i Saturnu neki projekti koji su dugo bili blokirani od sad će krenuti naprijed.

Nakon što za 16 dana projuri Djevicom, Merkur će 22. rujna ući u Vagu. Ovaj će tranzit biti vrlo jak jer će samo dan poslije i Sunce će ući u isti znak. Zahvaljujući združenom djelovanju ovih planeta, dolazi vrijeme za diplomaciju na svim poljima života. Najviše će postići oni koji se budu ophodili uljudno i budu voljni prihvatiti kompromis.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U utorak 25. rujna nebo će biti obasjano punim Mjesecom u Ovnu nasuprot Suncu u Vagi. Htjet ćete djelovati brzo i bez puno razmišljanja, a uspjeh će vam ovisiti o sposobnosti odolijevanju takvom porivu. Nepovoljno položen Saturn govori u prilog suzdržanosti nekoliko dana prije i poslije ove Mjesečeve mijene.