PLANETARNA KRETANJA

Venera u Blizancima nosi povoljne romantične prilike Blizancima, Vodenjacima, Vagama, Lavovima i Ovnovima

08.06.2019 u 07:31

Bionic
Reading

Predstavljamo vam najznačajnije astrološke fenomene lipnja, čija će sredina biti odjevena u blizanačko ruho s ponekim detaljem Raka, da bi zadnjih desetak dana proteklo pod snažnim biljegom račjih energija

Iduća tri tjedna, dok Merkur bude u Raku, učenje, komunikacija i promet bit će najnaklonjeniji Ribama, Škorpionima, Djevicama i Bikovima.

U nedjelju 9. lipnja Venera se seli u Blizance, unoseći površan šarm u sve oblike komunikacije. Bit će vam lakše uspostavljati kontakte i dogovarati susrete sa suprotnim spolom, ali duboka prisnost i trajna veza neće vam biti prioritet.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobri ljubavni izgledi za zrak i vatru

Tijekom prolaska Venere ovim znakom otvaraju se povoljne romantične prilike Blizancima, Vodenjacima, Vagama, Lavovima i Ovnovima. Njima će se isplatiti odlazak kozmetičaru, obnova garderobe, uređenje interijera i bavljenje stvaralačkim poslovima.

U ponedjeljak 17. lipnja pun Mjesec u Strijelcu naći će se u opoziciji sa Suncem u Blizancima. Bit će to povoljan dan za izvođenje, planiranje ili rezerviranje putovanja, pod uvjetom da niste rođeni u osam dana oko 17. lipnja, rujna, prosinca i ožujka. Ako vam rođendan pada baš u navedena razdoblja, odgodite putovanje ili odluku o njemu za dva dana, dok se utjecaj punog Mjeseca ne raspline.

Četiri dana kasnije Sunce će ući u Raka te će se susresti s Marsom i Merkurom. Budući da će Rakove energije biti izražene do 26. lipnja, predlažemo rođenima u prvih deset dana Ovna, Vage i Jarca da u svemu budu oprezni i umjereni, kao i da se drže podalje od sukoba, rizika i iscrpljivanja. Prelazak Merkura iz Raka u Lava 27. lipnja obojit će vaše misli i komunikaciju vrućim, temperamentnim nijansama.