pomlađujući efekt

Veliki hit: Jennifer Lopez ima frizuru koja pristaje baš svakom obliku lica, bez obzira na godine

14.05.2021 u 23:27

Bionic
Reading

Jennifer Lopez poznata je po svojoj eteričnoj ljepoti, a slavna pjevačica i glumica sada ima i novu frizuru koja pristaje baš svakoj ženi. Nevjerojatno laka za održavanje, a tako efektnog izgleda ovo je frizura koja bi vrlo lako mogla zasjeniti i obožavani bob

Šiške u duhu 70-ih, poznate i kao zavjesa-šiške početkom ove godine postale su jedna od popularnijih trendi frizura. Zahvaljujući slavnoj J.Lo i njezinom stilistu Chrisu Appletonu nastala je i nova verzija ove popularne frizure. Riječ je o modificiranoj verziji zavjesa-šiški koje doista pristaju baš svakom obliku lica i vrsti kose, bez obzira na godine.

Popularne šiške definirane su neformalnošću i hladnom privlačnošću Francuskinja, pri čemu, za razliku od konvencionalnih, ravnih šiški, dugi pramenovi vješto uokviruju lice. Nove 'zaobljene zavjesa-šiške' odlikuje prije svega potpuno ravna kosa, a nose se bez valova i uvijanja kose.

Prema riječima stilista, ovo je jedna od najjednostavnijih frizura, a ovih pet razloga jasno pokazuju zašto ćemo ovu frizuru obožavati:

'Zaobljene zavjesa-šiške' vrlo lako se prirodno transformiraju s rastom kose te ih se ne mora stalno uređivati i kratiti.

Zaobljene zavjesa-šiške dolaze s preciznim ravnim razdjeljkom, a time predstavljaju i idealnu pony frizuru te lice čine odmornijim i svježijim. Naime, ravne šiške nerijetko naglašavaju podočnjake, a ova mekana verzija ima potpuno suprotan učinak.

Odlično se slažu s bilo kojom frizurom, od ravne i duge kose kakvu ima Jennifer Lopez pa do srednje duge i kratke kose.

Ova verzija pony frizure laska svim oblicima lica te ima efekt pomlađivanja. S ravnim šiškama koje uokviruju lice izgledat ćete mlađe i svježije.

Nova frizura Jennifer Lopez vrlo je efektna, a omogućuje da bez napora oblikujete različite oblike frizura – od konjskog repa, punđe, niskog repa ili jednostavno puštene kose. Ova frizura odlična je u bilo kojoj kombinaciji.