POMOĆ U ZAGREBU

Velika akcija darivanja krvi: Crvenkapljica daruje djecu...

18.03.2016 u 11:22

Bionic
Reading

U popodnevnim satima u Zagrebu je organizirana akcija Darivanja krvi uz prisustvo brojnih osoba iz javnog života i debi neodoljive maskote Crvenkapljice

Akcija darivanja krvi 0Crvenkapljica i prijatelji' organizirat će se danas (petak) od 17 sati u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu, Petrova 3. Ista će i ovoga puta biti podržana od strane mnogih javnih osoba. S obzirom na to da krv nije moguće proizvesti na umjetan način
i da je jedini izvor toga lijeka čovjek – darivatelj krv, cilj ove akcije je podizanje svijesti o važnosti darivanja krvi, u spašavanju ljudskih života.

Do sada su nam svoj dolazak potvrdili predsjednik Hrvatske liječničke komore, mr. sc. Trpimir Goluža, dr. med., glavni tajnik Sportskog Saveza Grada Zagreba, gospodin Antunović, Željko Pervan, Robert Knjaz, Dario Šimić, Mario Petreković, Gordan Preglej, Andrea Andrassy, Jurica Golemac, predstavnici Futsal Dinama, saborski zastupnik Sladoljev i mnogi drugi.

Obzirom da će naša maskota Crvenkapljica djeci uručiti darove, ukoliko možete dođite u pratnji onih na kojima svijet ostaje.