POKAZALA STAS I GLAS

Vatreni nastup Andree Šušnjare u haljinici

13.11.2010 u 10:47

Bionic
Reading

Nakon nekoliko godina pauze, ponovno je održan popularni Zadarfest. Dobra atmosfera i publika željna zabavne glazbe, već prve večeri najavila je sjajan provod. Nastup pjevačice grupe Magazin Andree Šušnjare bio zapažen

Ponovno održavanje popularnog Zadarfesta zasigurno je oduševilo brojne poklonike zabavne glazbe koji su prve večeri imali prilike uživati u nastupima grupe Magazin, Alena Vitasovića, Vinka

Coce, Klape Sol, Duška Lokina, Igora Cukrova, Mladena Burnaća te Marija Battifiace.

Zadarfest, organiziran u dvorani Krešimira Ćosića, predviđen je kao dvije večeri uživanja u glazbi i pravog dalmatinskog guštanja. Prva večer bila je u znaku dalmatinske i klapske pjesme, a izvedene su i najljepše skladbe pokojnog glazbenika Tomislava Ivčića. Zadrane je najviše oduševio nastup popularnog Mladena Grdovića koji je bio u društvu supruge Brankice.

Najatraktivniji nastup zasigurno je imala grupa Magazin s mladom pjevačicom Andreom Šušnjarom koja je nastupila u kratkoj i dekoltiranoj zlatnoj haljinici. Mlada pjevačica, koja je s Igorom Cukrovom predstavljala Hrvatsku na Eurosongu pokazala je da osim dobrog glasa ima i dobar stas.

Druga večer bit će večer zabavne glazbe, a svoje će pjesme izvesti Ivana Kovač, Saša Lozar, Antonija Šola, Hari Rončević, Lana Jurčević, Teška Industrija, Dražen Zečić i grupa Banana te mnogi drugi.