LADY IN RED

Vatrena Severina: Za ovaj zavodljivi stajling nije nedostajalo komplimenata

07.02.2023 u 21:02

Bionic
Reading

Pjevačica Severina je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje je svoje vjerne obožavatelje oduševila najnovijom objavom

Atraktivna Splićanka na svom je Instagram profilu izazvala pravu pomutnju u modnoj kombinaciji u crvenoj, nijansi koja uvijek jamči poglede, a simbolizira energiju, samopouzdanje, strast....

Severina je u sklopu svoje turneje posjetila slovenski Kope gdje je održala koncert, a njezin je stajling koji potpisuje švicarski brend Jalizé sve očarao.

'Iz Kopa (🇸🇮), u kojem smo pjevali u subotu, 'skijamo prema Kopaoniku (🇷🇸), na kojem se vidimo 11.03.', poručila je poznata Splićanka.

Glazbenica se odlučila za vatrenocrvenu nijansu od glave koja joj odlično pristaje te ističe kosu i ten.

Splićanka je izgledala bez greške u bajkerskoj kratkoj jakni od crvene kože, pripijenoj dolčeviti od rebrastog pletiva i crnim kožnim hlačama.

NIKAD LJEPŠA

Elegantna haljina s trendi detaljem istaknula je Severininu besprijekornu figuru

Pogledaj galeriju

Ovaj monokromatski look oduševio je njezine brojne fanove koji su je obasuli komplimentima.

'Ljepotica', 'Predivna si', 'Lijepa kao uvijek', 'Kakav outfit! Ova crvena ti stoji top', samo su je hvalili njezini pratitelji. 

Inače, nedavno je Severina čestitala rođendan dirljivom porukom svojoj bliskoj prijateljici Vedrani Vasić. 

'Sretan rođendan mojoj posebnoj ljubimici... Volim te', poručila je Severina na svojem Instagram profilu gdje je prati 1.3 milijun obožavatelja.

Vedrana je Severinina česta suputnica na njezinim brojnim putovanjima, te je i autorica knjige 'Dobrodošao u klub' koja je splitsku glazbenica predstavila javnosti u dosad nepoznatom izdanju, tijekom njezine istoimene turneje održane još 2014. godine.