VELIKA PODRŠKA

Severina objavila divnu fotografiju te uputila poruku njoj jako važnoj osobi

28.01.2023 u 19:53

Bionic
Reading

Pjevačica Severina nije propustila čestitati rođendan svojoj dugogodišnjoj prijateljici Vedrani Vasić

Severina je divnom fotografijom na svom Instagram profilu sve oduševila, te je začas zaradila tisuće lajkova.

Severina je na Instagramu čestitala rođendan svojoj dobroj prijateljici Vedrani uz njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju skupa, obje u ljetnom izdanju u bijelim košuljama i sa sunčanim naočalima.

'Sretan rođendan mojoj posebnoj ljubimici... Volim te', poručila je Severina na svojem Instagram profilu gdje je prati 1.3 milijun obožavatelja.

  • +33
Severina u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic

Inače, Vedrana je Severinina česta suputnica na njezinim brojnim putovanjima, te je i autorica knjige 'Dobrodošao u klub' koja je splitsku glazbenica predstavila javnosti u dosad nepoznatom izdanju, tijekom njezine istoimene turneje održane još 2014. godine.

Nedavno je pak popularna Splićanka sve raznježila i posebnom objavom koju je posvetila svojoj majci Ani Vučković s kojom je vrlo bliska. 

Uz simpatični selfie s mamom napisala je: 'Moja mama' uz svoje već uobičajene heshtagove 'Ljubav se ljubavlju vraća' i 'Volim što se volimo'. Vrlo brzo uslijedili su brojni komplimenti: 'Ane naša kao djevojčica', 'Ane je majka, kraljica', 'Baš ste mi lijepe obje', 'Predivne ste'...