neočekivana suradnja

Zaboravite na štikle po kojima je poznat, Jimmy Choo ima kolekciju kakvu niste očekivali

07.02.2023 u 13:13

Bionic
Reading

‘Mjesečeva ratnica’ vjerojatno je jedna od najotmjenijih japanskih anime serija u povijesti, a upravo je s njezinom kreatoricom slavni Jimmy Choo udružio snage stvorivši uzbudljivu capsule kolekciju

Za manje od tjedan dana svjetlo dana ugledat će pomalo neobična ali uzbudljiva modna suradnja.

Poznati malezijski dizajner obuće Jimmy Choo, točnije kreativna direktorica njegovog brenda, Sandra Choi, osmislila je capsule kolekciju s Naoko Takeuchi, slavnom japanskom autoricom manga zaslužnom za ‘Mjesečevu ratnicu’.

Jimmy Choo 'Sailor Moon' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Pretty Guardian Sailor Moon' jedinstveni je globalni fenomen — odjekuje u više kultura i jezika, obraća se različitim generacijama i sve nas okuplja kao zajednicu. To je ono što me privuklo ovom projektu, proslaviti 30 godina 'Pretty Guardian Sailor Moon' kroz ovu suradnju’, izjavila je Sandra Choi o nadolazećoj kolekciji čija je glavna inspiracija kultna animirana serija.

‘Pojam transformacije putem mode ključan je za Takeuchi, a odjeća igra vitalnu ulogu u identitetu njezinih superheroina, posebno njihove cipele, najmoćniji transformator u koji možete ući’, objasnila je Choi.

Modna suradnja Jimmyja Chooa i brenda ‘Mjesečeva ratnica’ nudi niz modela obuće i dodataka tematiziranih oko ključnih likova u seriji, uključujući Sailor Mercury, Sailor Mars, Sailor Jupiter, Sailor Venus, njihovu mačku mentoricu Lunu i samu Pretty Guardian Sailor Moon, odnosno Mjesečevu ratnicu.