OTVORENO O SVEMU

Vanja Mamić: Obožavam biti slobodna

15.07.2014 u 12:28

Bionic
Reading

Lijepa Vanja Mamić ne voli štikle, ovisna je o kupnji, a najviše voli biti u trenirkama

Vanja Mamićdizajnerica je interijera, stomatologinja koja ne radi u struci, aktivno se bavi jahanjem, a da nije opterećena modnim trendovima, govori njena ležernost u razgovoru o garderobi.

'U ormaru bih trebala imati, kao prvo red… Ha, ha, ha! Naravno dobre cipele i torbu koji su osnova svega, zatim dobre traperice i dobru jaknu. Sve drugo se može izvući detaljima', otkrila je Vanja Mamić za portal Scena.hr.


Lijepa poduzetnica Vanja slobodno vrijeme najradije provodi u trenirkama.

'Imam ih toliko da ne znam ni broj. Obožavam biti slobodna i da me ništa ne smeta i steže. Recimo, štikle volim nositi samo kad sjedim u restoranu, to je za mene čisto mučenje i da mi je vidjeti onoga tko ih je izmislio. Imam sreću da sam visoka pa i u tenisicama mogu u večernji izlazak', istaknula je Vanja koja priznaje da je prava šopingholičarka.

'Volim razgledavati i kupovati sve, baš sve. Od namirnica za ručak do narukvica. Prije sam više uživala u tome, a sada često kupujem preko interneta jer mi to oduzima vrijeme koje mogu kvalitetnije provesti. Ali volim imati doma u ormaru sve. Volim vidjeti lijepo odjevenu osobu. Prije sam mogla danima obilaziti trgovine, no prioriteti se ipak s vremenom mijenjaju', ispričala je.