JOŠ JEDAN DOBAR ULOV

Vanja Halilović u tajnoj vezi s Markom Cigojem?

27.04.2009 u 09:06

Bionic
Reading

Bivša voditeljica RTL televizije Vanja Halilović navodno je u vezi s novinarom Markom Cigojem, nevjenčanim suprugom Josipe Pavičić i bivšim dečkom Nikoline Pišek

Vanja i Mark zajedno su već neko vrijeme, a da se doista viđaju, za magazin Extra je potvrdila nekadašnja Vanjina kolegica s RTL televizije, s kojom je bivša voditeljica i danas bliska.

'Čula sam da se viđaju, ali ja ih nikada nisam vidjela zajedno. Možda još nisu sigurni kakav je njihov odnos, pa ne bi htjeli da netko drugi zna za to', rekla je voditeljica.

Vanja Halilović ostala je suzdržana baš kao i uvijek te je u telefonskom razgovoru za Extru rekla da nema komentara. Mark Cigoj također je bio tajanstven o vezi s Vanjom, no bar je potvrdio da se poznaju.

'Vanju Halilović vidio sam nekoliko puta. Posljednji je put to bilo u društvu tridesetak osoba. Mogu vam čak i reći gdje je to bilo', rekao je novinar, ali se ipak predomislio te izjavio da je nebitno gdje je i kada upoznao bivšu voditeljicu.

Mark s voditeljicama koje trenutno rade za istu televizijsku kuću ima i djecu. S Nikolinom Pišek ima 12-godišnju kćer Hanu, dok s Josipom Pavičić ima devetogodišnjeg sina Vitu.